Vicces képekkel mutatjuk be, hogy miért élnek tovább a nők a férfiaknál!

Tudtad, hogy a nők miért élnek tovább, mint a férfiak? Most megmutatjuk!

Szerző: kvothe - 2016.12.09.

Ha magadra ismersz ezeket a félelmetes és vicces képeket nézegetve, akkor valószínűleg te is közénk, igazi férfiak közé tartozol! Szerinted is túlreagálják a nők, amikor ilyeneket csinálunk?

Vicces képekkel mutatjuk be, hogy miért élnek tovább a nők a férfiaknál!

Nézzünk csak meg bármilyen tanulmányt, amely összehasonlítja a nők és férfiak élettartamát, és máris látni fogjuk, hogy egyértelműen a nők élveznek előnyt ezen a területen. De mi lehet ennek az oka? Talán a férfiak immunrendszere kevésbé ellenálló, mint az ellenkező nemé? Esetleg a nők ismernek valamiféle különleges technikát, amivel túlélhetik a fiúkat?

 

Egyesek szerint a férfiak ’önpusztító’ életmódja a felelős ezért, hiszen az ősidők óta mi voltunk azok, akik szembe néztek a veszélyekkel, legyen szó vadászatról, vagy a törzs védelmezéséről.

 

Mi a helyzet a nőkkel? Nos, ők ilyenkor többnyire a gyermekekkel foglalkoztak, vagy gyűjtögettek a közeli bozótban valamilyen élelmiszer után kutatva.

 

Úgy tűnhet, hogy ezek az ősi szokások teljesen beleégtek a génjeinkbe, és a férfiak ösztönösen próbára teszik magukat egy olyan világban, ahol napról-napra nehezebb veszélyt találni. Ezt az állítást néhány rettenetesen vicces, már-már szédületesen ostoba képpel is alá tudjuk támasztani.

 

 

Lássuk őket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket