A legjobb: Stranger Things

Stranger Things a nyár legjobbja lett

Szerző: tpalee - 2016.08.30.

Az elején szögezzük le: mindenki néz vagy nézett sorozatokat. Vannak akik a Barátok köztért és a Szulejmánért vannak úgy oda és vannak akik a kicsit komolyabb vonalakat szeretik. Ők gyakran letöltik és megnézik a kedvencüket. Sokaknak nem is egy kedvencük van. Ők a „hard core fanok”.

A legjobb lett nyáron

 

Most már elég régóta, több mint egy évtizede tart Magyarországon is a sorozatőrület,  ki tudja már felidézni, hogy mi indította el: talán a Szökés vagy a Lost? Vagy sokkal előbb történt minden?

 

Minden évben egyre minőségiebb a kínálat, de persze vannak nagy túlélők is, mint például az NCIS vagy a Supernatural.

 

Ha egy sorozat megér már 5+ szezont, az már nagyon jónak mondható, Persze van a másik véglet, mikor egy sorozatban már nincs több és ezt a készítők belátják: ilyen volt a Breaking Bad. Nagyszerűre is sikeredett!

 

És akkor elérkeztünk a mostani témához: az idei nyár legjobb sorozatához. Volt egy pár jelentkező, például esélyes volt a Preacher (de kár érte), vagy a színvonalas, de a végére kicsit elfáradó The Night Of, de a győztes (nálam) egyértelműen a Strangers Things lett.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket