Vége a Google Pixel telefonoknak? Olvass tovább kiderül a cikkből!

Nem lesz több Pixel telefon! Megmutatjuk miért olyan fájó ez a hír!

Szerző: TB - 2018.04.23.

A Google –nek nagyon fontos volt mindig is, hogy a technológiai fejlesztések élén álljon, és lehetőleg minden piacot lefedjenek az informatika területén. Mindenki ismeri a Google nagy fejlesztéseit, mint a Chrome, a Google maps, de kevesebben tudták, hogy belépett a versenybe az okos telefonok piacán is. Nézzük meg miért olyan rossz nekünk, hogy nem lesz több Google pixel telefon.

Mi lesz a Google csúcs mobiljának a sorsa?

A Google termékei, fejlesztései ma már teljesen beépültek az életünkbe. A Google mindig is a fejlődé élvonalában állt. Súlyos pénzeket költenek évről évre, hogy a lehető legjobb újdonságokkal állhassanak elő, és ezzel átvehessék a vezető szerepet a piacon. Ha bele gondolunk, céljuk nem kevesebb, mint az átlagember életének összes területét lefedni. Ezért sem volt meglepő, hogy ők is előálltak egy csúcs mobillal, amivel át akarták venni a vezető szerepet a telefon piacon is.

 

Sajnos úgy néz ki ez nagyon nem jött össze nekik, pedig zseniális próbálkozásaik voltak. Sajnos el kell ismerni, hogy nehéz volt behozniuk a lemaradást a nagy okos telefon gyártókkal szemben, mint a Samsung vagy az Apple. A versengés soha nem érhet véget, és ha jobban megnézzük, amíg az Apple és a Samsung a telefon piacon élvezető, addig a böngészők, otthoni okos kiegészítők, és térképek tekintetében jócskán le vannak maradva a Google-hez képest. Úgy gondolom ez törvényszerű, hiszen nagyon nehéz, szinte kivitelezhetetlen minden területen csúcs minőséget kínálni, főleg ha a vetélytársak egy évtizeddel korábban kezdték meg a fejlesztéseket.

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket