Dél-Karolinában őrült mód vezetett, majd megtámadta saját anyját. Mi lett veled Anakin?

A Star Wars I. főszereplője volt, mára teljesen megőrült

Szerző: doszi - 2015.11.09.

Jake Lloyd, aki 10 esztendősen megkapta a hivatalos Star Wars film első részében Anakin Skywalker szerepét, mára teljesen összeomlott s önmaga árnyékává vált. 

Jake Lloyd, a mosolygós kisfiú mára teljesen összeomlott

A korán jött hírnév Jake esetében nemhogy előrébb vitte karrierjét, hanem egész életét tette tönkre. Tíz évesen mindenki rajongott érte, az akkori legsikeresebb film főszereplője volt, most 26 évesen skizofréniától szenved, nemrég pedig lecsukták, mert őrülten vezetett.

 

A kis Skywalker színészkarriere mesésen indult, ám a szerep hatalmas teherré vált a film bemutatása után. Jake állítása szerint innentől kezdve minden a feje tetejére állt. Az iskolában csúfolták: "amikor megláttak az iskolatársaim, lézerkard hangokat adtak ki és bohócot csináltak belőlem" - mondta az egykoron színészként csillogó fiatalember, aki röviddel a Star Wars első részét követően abbahagyta karrierjét. 

Egy friss kép Jakeről:

 

A filmsikert követően Chichagoba költözött, ahol színészkét tanult tovább. Az őt körülvevő gyerekek azonban pokollá tették az életét. "Akkoriban naponta körülbelül hatvan interjút kellett adnom, az agyamra ment az egész Star Wars." Olyannyira gyűlölte már a Csillagok Háborúja filmet, hogy összetörte az összes relikviát, amit a film forgatása során és után gyűjtött.

 

Ám nem ő az egyetlen egykori gyereksztár, aki teljesen tönkrement a szerepe után. A következő oldalon a Reszkessetek Betörők mára összetört sztárját, Macaulay Culkin nemrégiben készült portréját láthatjátok.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket