Ez a legviccesebb történet, amit Dwayne Johnson valaha mesélt!

Dwayne 'a Szikla' Johnson majdnem kitépte egy férfi nyelvét, mert csak...

Szerző: kvothe - 2017.01.04.

Te hogyan reagálnál, ha a Szikla megragadná a nyelvedet, hogy kitépje a szádból? Nem, ez nem egy filmjelenet része volt, csupán egy rendkívül indulatos incidens története.

Ez a legviccesebb történet, amit Dwayne Johnson valaha mesélt!

Dwayne Johnsont keveseknek kell bemutatni. A férfi elképesztő sikerekre lehet büszke: legendás fitneszguru, a világ legjobban fizetett filmsztárja, és hivatalosan is a legszexibb férfi a Földön. Mindezt megkoronázza egy ragyogó mosollyal, és nincs nő, aki ellen tudna állni neki.

 

Egy korábbi interjú során egy igazán fura esetről számolt be, ami elsőre ijesztő lehet, de mindenképpen megéri tovább olvasni!

 

Johnson a 90-es években a Miami egyetem rögbicsapatának egyik játékosa volt. Egy napon elég komolyan összeveszett nagyszájú csapattársával, Kevin Patrickkal, aki Dwayne szerint nem töltött elég időt a pályán.

 

Az ügyet a csapatedző irodájában vitatták meg, rögbijátékosok módjára. A Szikla elmesélte a nagy összecsapás történetét.

 

A következő oldalon olvashatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket