notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Milyen film a Túlélő? Otthagyod a felénél a vetítést, vagy ülsz a végén meghatódva. Elmondjuk, miért!

hirdetes

Milyen film a Túlélő? Otthagyod a felénél a vetítést, vagy ülsz a végén meghatódva. Elmondjuk, miért!

Lévi
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Premier előtti vetítésre hívtak minket, hát elmentünk, és megnéztük A túlélő (Lone Survivor) című filmet. A párom majdnem kirohant a vetítésről és elhányta magát, nekem nagyon bejött! Neked vajon milyen reakciód lesz rá?

Milyen film a Túlélő? Otthagyod a felénél a vetítést, vagy ülsz a végén meghatódva. Elmondjuk, miért!
A Cinetel Kft. küldött négy jegyet, megnéztük hát a filmet. Nem nagy reménységekkel ültem be egy 2 órás háborús filmre, megmondom őszintén. De gyorsan elszaladt ez a két óra. Nos a sztori maga igaz történeten alapul, és hát az élet gyakran produkál megható dolgokat. Ha az élet produkálja, Hollywood az még jobban feltuningolja, hiszen ez a specialitása. A film nyilván amerikai, és amilyenek az amcsi filmek, ez is csöpög a nagy amerikai hősiességtől és igazságosságtól, emberségtől. De hát ezt megszoktuk már tőlük, nem? Szóval a sztoriban egy különleges egységet dobnak le Afganisztánban egy település közelében, ahol meg kell ölniük egy veszélyes tálib vezetőt. A küldetés azonban kudarcba fullad, mivel egy adag pásztorba botlanak útközben. És ha nem lennének ennyire emberségesek a fiúk, hát persze megölnék a tálib pásztorokat, de Hollywood ilyet nem tesz. Szabadon engedik hát foglyaikat, akik azonnal feldobják őket a tálib katonáknak, és el is kezdődik a harc a négy amerikai különlegesen kiképzett katona, és kb. 200 afgán harcos között. Nos innen jön, ami nekem nagyon tetszett, az asszonyt pedig majdnem meghánytatta. 
hirdetes
 

Nézd meg a filmről készült képeket, megérted, miért. Aztán olvass tovább! Kattints a képekre a nagyobb képért: 

A Ryan közlegény megmentése jutott eszembe a filmről. Nem azért, mert a négy katonát ki kell menteni a szorult helyzetből, hanem azért, mert annyira élethűen, brutálisan mutatja be a háború, a harc, az öldöklés szörnyűségeit. Amiért a film nekem nagyon tetszett, az ez. Talán az ilyen képsorokkal is rá lehet ébreszteni embereket a világban, milyen borzasztó dolog is más embert megölni, háborúba küldeni. Persze a valóság megspékelve egy kis hollywoodi érzelemi bombával, még jobban hat a lelkünkre, szívünkre. A film bemutatja azt is, hogy nem minden arab terrorista és gyilkos, milyen nagyszerű emberek vannak köztük is. Nos összességében a film igazi mozi film, ha letöltöd, otthon nézed meg, nem lesz olyan jó, mint a széles vásznon DTS-el, úgyhogy inkább menj el moziba, s nézd meg ott. De inkább a haverokkal, mint a csajoddal…..

 

 

A film előzetesét itt tekintheted meg:

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Valentin nap

Az angolszász szokás Magyarországon az angol elnevezés magyarosított formájú átvételével,... Tovább

Irodatakarítás

Az irodatakarítási szolgáltatás egy bizalmi feladat, hiszen gyakran úgy végzik el, hogy a... Tovább

Tovább a lexikonra