notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Milyen film a Túlélő? Otthagyod a felénél a vetítést, vagy ülsz a végén meghatódva. Elmondjuk, miért!

hirdetes

Milyen film a Túlélő? Otthagyod a felénél a vetítést, vagy ülsz a végén meghatódva. Elmondjuk, miért!

Lévi
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Premier előtti vetítésre hívtak minket, hát elmentünk, és megnéztük A túlélő (Lone Survivor) című filmet. A párom majdnem kirohant a vetítésről és elhányta magát, nekem nagyon bejött! Neked vajon milyen reakciód lesz rá?

Milyen film a Túlélő? Otthagyod a felénél a vetítést, vagy ülsz a végén meghatódva. Elmondjuk, miért!
A Cinetel Kft. küldött négy jegyet, megnéztük hát a filmet. Nem nagy reménységekkel ültem be egy 2 órás háborús filmre, megmondom őszintén. De gyorsan elszaladt ez a két óra. Nos a sztori maga igaz történeten alapul, és hát az élet gyakran produkál megható dolgokat. Ha az élet produkálja, Hollywood az még jobban feltuningolja, hiszen ez a specialitása. A film nyilván amerikai, és amilyenek az amcsi filmek, ez is csöpög a nagy amerikai hősiességtől és igazságosságtól, emberségtől. De hát ezt megszoktuk már tőlük, nem? Szóval a sztoriban egy különleges egységet dobnak le Afganisztánban egy település közelében, ahol meg kell ölniük egy veszélyes tálib vezetőt. A küldetés azonban kudarcba fullad, mivel egy adag pásztorba botlanak útközben. És ha nem lennének ennyire emberségesek a fiúk, hát persze megölnék a tálib pásztorokat, de Hollywood ilyet nem tesz. Szabadon engedik hát foglyaikat, akik azonnal feldobják őket a tálib katonáknak, és el is kezdődik a harc a négy amerikai különlegesen kiképzett katona, és kb. 200 afgán harcos között. Nos innen jön, ami nekem nagyon tetszett, az asszonyt pedig majdnem meghánytatta. 
hirdetes
 

Nézd meg a filmről készült képeket, megérted, miért. Aztán olvass tovább! Kattints a képekre a nagyobb képért: 

A Ryan közlegény megmentése jutott eszembe a filmről. Nem azért, mert a négy katonát ki kell menteni a szorult helyzetből, hanem azért, mert annyira élethűen, brutálisan mutatja be a háború, a harc, az öldöklés szörnyűségeit. Amiért a film nekem nagyon tetszett, az ez. Talán az ilyen képsorokkal is rá lehet ébreszteni embereket a világban, milyen borzasztó dolog is más embert megölni, háborúba küldeni. Persze a valóság megspékelve egy kis hollywoodi érzelemi bombával, még jobban hat a lelkünkre, szívünkre. A film bemutatja azt is, hogy nem minden arab terrorista és gyilkos, milyen nagyszerű emberek vannak köztük is. Nos összességében a film igazi mozi film, ha letöltöd, otthon nézed meg, nem lesz olyan jó, mint a széles vásznon DTS-el, úgyhogy inkább menj el moziba, s nézd meg ott. De inkább a haverokkal, mint a csajoddal…..

 

 

A film előzetesét itt tekintheted meg:

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Orvos

Az orvosok feladatukat tekintve a különböző betegségek gyógyításával foglalkoznak. Az... Tovább

Béka

A béka első sorban természetesen egy hidegvérű hüllőfajta, amely többnyire nedves, vizes... Tovább

Tovább a lexikonra