A világ legcsúnyább nője másokat motivál

A világ legcsúnyább nője másokat motivál

Szerző: mprof - 2014.02.11.

A világ legcsúnyább nőjének kikiáltott Lizzie másokat próbál motiválni arra, hogy fogadják el magukat és ne a külsejük, vagy a betegségük alapján ítéljék meg az embereket, hanem saját maguk miatt. Lizzie egy nagyon ritka betegségben szenved, ami miatt ráragasztották a világ legcsúnyább nője címet.

A világ legcsúnyább nőjének kikiáltott Lizzie másokat próbál motiválni arra, hogy fogadják el magukat és ne a külsejük, vagy a betegségük alapján ítéljék meg az embereket, hanem saját maguk miatt. Lizzie egy nagyon ritka betegségben szenved.

„Nem a külsőm, és nem a betegségem vagyok, nem ezek határozzák meg a személyiségemet”- fogalmazott Lizzie Velasquez.
Lizzie egy nagyon ritka betegségben szenved: testében nem alakultak ki zsírszövetek, így nem képes tápanyagot tárolni és hízni sem, nagyjából 20 percenként ennie kell ahhoz, hogy életben maradhasson. Ha ez a betegség nem lenne elég neki, bárhol jár, megnézi, gúnyolják kinézete miatt. Elmondása szerint mindezek ellenére boldog és teljes életet él. Célja, hogy segítsen másoknak, előadásokat tart, könyvet ír. Utat szeretne mutatni azoknak az embereknek, akik egészségesek, mégis önértékelési problémáik vannak. Előadásain olyan gondolatokról beszél, melyeket érdemes terjeszteni, inspirálják a közönséget.


NÉZD MEG LIZZIE-RŐL A MEGDÖBBENTŐ FOTÓKAT, NAGYOBB MÉRETÉRT KATTINTS A KÉPRE:

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket