notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

A világ legdrágább háziállatai: extrém háziállatok még annál is extrémebb árcédulákkal

hirdetes

A világ legdrágább háziállatai: extrém háziállatok vagyonokért

Marx Károly
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A legdrágább háziállatok

De Brazza cerkóf

Ismertebb nevén Mocsári cerkóf. A de brazza cerkóf Közép-Afrikában honos. Pierre Savorgnan de Brazza francia felfedező után kapták a nevüket. Igen nehéz őket megtalálni a természetben, ugyanis mesteri rejtőzködők. Átlagosan 20 évig élnek és 2 000 000-3 000 000 forint között van az áruk.

Kapucinus majom

Ezt a majomfajtát 3 000 000 forintért vásárolhatjuk meg. Intelligens és barátságos majmok sok hollywoodi filmben láthatunk ilyen kis szerzetet. Ilyen filmek például: Ace Ventura, Másnaposok, Jóbarátok

Teve

A teve már 5000 éve háziállatként van kezelve. Régebben csak teherhordóként, ma már családi kedvenként is tartanak tevéket. Az áruk cirka 3 000 000 forint.

hirdetes

Jácintkék ara

A felső réteg körében igen elterjedt ez a szép nagytestű papagáj. Akár 1 méter magasra is meg tud nőni. Könnyen szelídíthető, intelligens, barátságos madár, melynek az értéke 3 400 000 forint.

Pálmakakadu

Ez egy védett madárfaj, aminek az ára megközelíti az 5 000 000 forintot. Nagyon sok tér kell neki, így a fogságot nagyon nehezen bírja, és ilyenkor a szaporodásra nem is képes.

Szavanna macska

Ez a macska 2012 óta hivatalosan is macskának számít, így már indulhatnak macskakiállításokon, illetve macskaversenyeken. Amit érdemes tudni ezekről, hogy a szervál és a közönséges házicica keveréke. Egy darab szavanna macska 6 800 000 forintba kerül 

hirdetes

Csimpánz

A csimpánz tartása nagyon körülményes és még inkább felelősségteljes feladat. Eszméletlenül értelmes, de agresszív is egyben. Ez az állat nem való emberek közé. Értéke 20 000 000 forint.

Fehér oroszlánkölyök

Színüket egy ritka genetikai eltérés okozza. Tartása nagyon veszélyes, mivel színe ellenére, épp úgy ragadozó, mint a többi nagymacska. A gazdájának lenni egy ilyen állatnaknem életbiztosítás. Az ára körülbelül 43 000 000 forint.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Takarítócég

Legyen szó akár lakásunk, akár irodánk vagy más helyiségeink takarításáról, mindenképpen... Tovább

Vér

Mi a vér? A vér az állatok és emberek szervezetének egyik legfontosabb része, amely nélkül... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség Világunk