Ismerkedj meg a világ legfurcsább éttermeivel

A világ legfurcsább éttermei

Szerző: szoroakos - 2014.08.01.

Mint ahogy mi is, biztosan ti is szerettek új dolgokat kipróbálni akkor, mikor nyaralni indultok. Hagyományos étteremben szinte mindenki volt már, így érdemes bekukkantani egy kicsit a bevállalósabb kajáldákba is. Igaz ami igaz, léteznek annyira szélsőséges példák is, amiket tényleg csak azoknak ajánlunk a nyaralásaikhoz, akik kicsit őrültek. Milyen szerencse, hogy még mindig olvassátok, hiszen akkor egészséges értelemben biztosan ti is őrültek vagytok egy kicsit. Éppen ezért hoztunk el most neked néhány nagyon bizarr éttermet a nagyvilágból, amik garantáltan meg fognak mosolyogtatni!

 
A világ legfurább éttermei

Opaque "A Vak Étterem" - Los Angeles

Egy romantikus vacsorához semmi nem illik jobban, mint némi halovány gyertyafény. Na de mi a helyzet a teljes sötétséggel? Az még romantikus, vagy már furcsa? A kérdésre nem mi fogjuk megadni a választ, derítsd ki inkább te magad, ha egyszer véletlenül Los Angelesben jársz.

Egyszerűen csak menj be az Opaque étterembe, és rendelj magadnak enni valamit. Na ne az étlapról, mert azt úgysem fogod látni. A pincérek miatt ne aggódj, a kajádat nem más nyakába fogják borítani, hanem biztonságban eljuttatják azt az asztalodhoz, hála az éjjellátó szemüvegeiknek. Az itt étkező emberek egyébként gyakran azt mondják, hogy soha nem ízlett még nekik jobban annál, mint amit itt ettek - van valami abban, hogyha elveszted egy érzékszerved, akkor egy másik felerősödik!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket