A világ legnagyobb családja-hihetetlen

A világ legnagyobb családja-hihetetlen

Szerző: mprof - 2016.12.21.

Sok embernek már három-négy gyerek is sok lehet, nem hogy még egy akkora család, mint amekkorát most bemutatunk nektek. Bevallom, kicsit tátva maradt a szám, amikor megláttam, hogy mekkora létszámmal rendelkezik a világ legnagyobb családja, nézd meg te is. Szerinted is sok egy kicsit?

Sok embernek már három-négy gyerek is sok lehet, nem hogy még egy akkora család, mint amekkorát most bemutatunk nektek. Bevallom, kicsit tátva maradt a szám, amikor megláttam, hogy mekkora létszámmal rendelkezik a világ legnagyobb családja.

Ziona Chana, egy indiai férfi büszkélkedhet a világ legnagyobb családjával. Az úriembernek ugyanis 39 feleségétől 94 gyermeke született, rajtuk kívül 14 menye és 33 unokája van még. A család természetesen nem nyomorog egy kis garzonlakásban, ugyanis az indiai Baktawang faluban egy száz szobás, négyemeletes házban élik a mindennapjaikat. Chana feleségei egyetlen hatalmas hálóteremben alszanak és meglepően jó rotációs rendszerben minden nap más és más tölti az éjszakát férjével, saját bejáratú hálószobájában.

 

Chana egyébként egy vallási szekta vezetője, ami lehetővé teszi számára, hogy annyi felesége legyen, amennyit csak szeretne. A gyülekezet 1942-ben alakult és jelenleg közel 400 család tartozik hozzá, melyek vezetőjüket és családját is adományokkal látják el.
A házat a lányok és az asszonyok tartják rendben, ami nem kis feladat egy ekkora család életében. A férfiak és a fiúk a háztáji gazdaságon dolgoznak eközben. Szinte katonás fegyelem és rendszer alakult ki, de persze nem negatív értelemben, mindenki tudja mit kell tennie és teszi is.

 

A főzés a feleségek feladata, ami nem kevés munkát jelent ugyanis a család egyetlen nap 30 csirkét, 60 kg burgonyát és 100 kg rizst eszik meg. Az óriáscsaládon belül a felnőtt korú gyerekek családjai külön szobákban laknak.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket