Gyönyörű reklámot készített az Adidasnak, de nem fogadták el

Megcsinálta a világ legszebb Adidas-reklámját, de elutasították

Szerző: kvothe - 2017.01.06.

Egy filmes hallgató szebb reklámot készített az Adidasnak, mint amilyenről azok álmodhatnának, de nem fogadták el! Már bánhatják!

Gyönyörű reklámot készített az Adidasnak, de nem fogadták el

Az idő múlása, a szép napok emléke és a kínzó hiányérzet mind fontos szerepet játszanak a nem egészen 2 perces reklámban.

 

Mindenkinek van egy álma. Az Adidas – mint sok egyéb sportfelszereléssel foglalkozó szupercég – szereti azzal reklámozni magát, hogy az ő termékük segít megvalósítani ezeket a bizonyos álmokat.

 

Ennek ellenére nem voltak olyan segítőkészek, amikor Eugen Merher, egy 26 éves filmrendező-hallgató elküldte nekik saját készítésű Adidas-reklámját, ami a Break Free, vagyis Szabadulj ki – címet viseli. Öreg hiba, mert fantasztikusra sikerült!

 

Az idős férfi hiányolja élete aranyéveit

 

A rövid történet főszereplője egy férfi, aki az idősek otthonában szomorúan gondol vissza azokra az évekre, amikor még szabadon futhatott, amerre csak kedve tartotta.

 

Kevés kézzel fogható emléke maradt

 

Az Adidas nem fogadta el a videót. Állítólag azzal indokolták ezt, hogy rossz képet fest az időseket kezelő intézményekről.

 

A videó meghódította az internetet! A következő oldalon megmutatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket