Egy egyszerű és hatékony módszer az ajándékok becsomagolására!

Az összes ajándékot így csomagolod majd, miután megnézted ezt a videót!

Szerző: kvothe - 2016.11.19.

Egy egyszerű és nagyon hatékony módszer, amellyel könnyedén és gyorsan elkészítheted a szeretteidnek szánt ajándékokat! Ezek után csak így csomagolod majd a meglepetéseket!

Egy egyszerű és hatékony módszer az ajándékok becsomagolására!

Az ajándékozás számos kultúra része. A különböző nemzeti vagy vallásos ünnepek, születésnapok, újév, stb. mind-mind jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást valamivel. Akár egy randevún is plusz pontokat érhetünk el párunknál, ha saját kezűleg csomagolt ajándékot nyújtunk át neki – szóval srácok, ez nektek (is) szól!

 

Az ajándékcsomagolás már réges-rég óta létezik, de a kifejezetten erre az alkalomra gyártott papír csak az 1900-as évek elején került forgalomba. Többszáz évvel ezelőtt általában valamilyen szövetbe bugyolálták a meglepetéseket, mint például Japánban, akik a mai napig mesteri szinten űzik a papírhajtogatás művészetét.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:testverek-ajandek{/cikk}

 

A mai nap is egy ilyen, japánból származó technikát mutatunk be, amit nagyon könnyű megtanulni, és ha jól csinálod, játékosan egyszerű lesz becsomagolni vele a meglepetéseket! A módszert bemutató férfi elmondása szerint egyszer látott egy üzleti dolgozót, aki 30 másodperc alatt csomagolta így az ajándékokat!

 

Lássuk a videót a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket