Akárcsak egy vadonatúj okostelefon - Az új Ford Fiesta

Akárcsak egy vadonatúj okostelefon - Az új Ford Fiesta

Szerző: Jobs24 - 2014.01.14.

Az új Ford Fiesta mindent képzeletet felülmúl az aprólékosan kidolgozott remek formájával, rendkívül intelligens high-tech funkcióival és a gazdaságos üzemanyag-fogyasztásával.

Az új Ford Fiesta

Valami igazán különleges ajándékot keres szerettének karácsonyra? Ide kattintva az elérhető legjobb árú, sportosan elegáns Nautica karórák közül válogathat!

A Ford nemrég dobta piacra az új Fiestát, melyet sokan már a megújult autópiac legnépszerűbb kisautójaként aposztrofálnak. Az elődjeihez képest a küllemes sokat változott, ehhez mérten modern és kellően stílusos megjelenésű. A modell 3 és 5 ajtós kivitelben elérhető a piacon. Fontos tudni, hogy az autó az Euro NCAP törésteszten 5 csillagosra vizsgázott. Ami különösen felkelti az ember figyelmét, az nem más, mint az Aston Martionra hajazó trapéz formájú hűtőrács, amely egy igazi különlegesség kölcsönöz a kocsinak, és talán nyomokban egy kis Fiat Grande Punto is megtalálható benne.

 

 

A Fiesta audirendszere roppant kifinomult, mivel a Ford és Microsoft által elkészített SYNC rendszer segítségével az ember lejátszhatja kedvenc zeneszámait MP3-lejátszóról, mobiltelefonról, pendrive-ról vagy akár iPod ®-ról is. Sőt a rendszer még azt is lehetővé teszi, hogy hangparancsok segítségével fogadjunk vagy kezdeményezzünk telefonhívásokat, sőt ha kell még az sms-eket is felolvassa, egyedül már csak az hiányzik, hogy a reggeli kávét is behozza hálószobánkba.

 

 

A díjnyertes 1 literes EcoBoost benzinmotor rendkívül alacsony fogyasztást eredményez, ami lehet akár 4,3 liter 100 kilométeren.

 

 

Végül pedig itt egy remek videó, amiben a híres amerikai rallyversenyző, Ken Block mutat be szédületes attrakciókat, természetesen az új Ford Fiestával.

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket