Hát ez hatalmas!

Akikre „büszkék” lehetünk

Szerző: Dominik96 - 2015.10.13.

Ezt a videót legalább háromszor megnéztem már, de még mindig nem tudtam eldönteni, hogy a röhögőgörcstől vagy a szégyentől fordulok le inkább a székről. Ti, hogy gondoljátok?

Mikor volt a honfoglalás?

Október közepén újra indul az Észbontók című műsor 

 

Közzétettek pár előzetest, ami alapján bőséggel van megfelelő szereplő a folytatásra is. Ilyenkor elgondolkodom, hogy most ezt megjátsszák, vagy valóban nem tudják? Komolyan nehezen tudom elhinni, hogy vannak, akik ennyire buták, de attól félek be kell lássam, hogy valódi.

 

Jobban belegondolva nem feltétlen probléma, hogy vannak ennyire IQ hiányos egyedek, bár ez igazából nem csak szimpla IQ hiány. Még egy alapműveltséggel sem rendelkeznek, de az nagyon tetszik, hogy gondolkoznak, rajta és teljesen tisztában vannak vele, hogy jót mondanak. A vak vezet világtalant mondás, szerintem most tökéletesen ide illik! :) 

 

Szóval ilyen kérdésekre és válaszokra lehet számítani hamarosan a Viasat3-on, ahová visszatér a vetélkedő, rengeteg olyan, akik kvarkokról és mezonokról eszmecserélő kvantumfizikusoknak hiszik magukat. Mindenesetre én tuti, hogy nagyon jól fogok szórakozni a műsoron.

 

A videót a következő oldalon találod!

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket