Leégett házából az egyetlen megmaradt macskáját öleli magához az Öregúr.

Öregúr átöleli macskáját, az egyetlent, ami a leégett háza után megmaradt

Szerző: vargazsanett - 2018.02.27.

Egy helyszíni tudósító készítette azt a felvételt, ami egész Törökországot bejárta, aztán pedig az internetnek hála, az egész világot. Ali Mese leégett házát mutatja és egyetlen macskáját, ami megmaradt a háza után. Megható fotók következnek!

Leégett házából az egyetlen megmaradt macskáját öleli magához az Öregúr.

Ali Mese, egy 83 éves öregúr, aki Ordu tartomány lakója, egy tűzben elvesztette mindenét. Leégett a háza, minden ingósága odaveszett, ő maga is csak csodával határos módon maradt életben. Talán ennél is nagyobb csoda, hogy a még füstölgő romok alatt megtalálta egyetlen túlélő macskáját is. A Ketkes szerkesztősége is tudósít olvasóinknak erről a felettébb szívszorító jelenetről, ami bizonyára sokak szemébe fog könnyeket csalni.

 

 

Az öreg Ali keserűen állapította meg, hogy mindene odaveszett a tűzben, amiért valójában ő a felelős. Az történt ugyanis, hogy hiába próbált meg a házban tüzet gyújtani, a nedves fa sehogy sem akart meggyulladni. Egy kis benzint locsolt rá… a benzin viszont olyan hevesen lángolt, hogy a kis faház is tüzet fogott. Gyakorlatilag csak saját magát, családját és a fent említett macskát sikerült kimentenie, a többi macska, a tyúkok, a család összes tárgya, mind a tűz martalékává váltak.

 

Lapozz egyet és a következő oldalon nagyon megható fotókat láthatsz az Öregúrról és szeretett cicájáról!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket