Egy alkalmazás nőknek-osztályozhatják a férfiakat

Egy alkalmazás nőknek

Szerző: mprof - 2014.01.19.

Egyre több a telefonos alkalmazás, lassan senki nem tud meglenni a telefonja nélkül. Most a nők találtak ki egy app-ot nőknek. Kijött a nagy különbség a nők és a férfiak között, ugyanis, amikor a férfiak szerettek volna ilyet, akkor azonnal a betiltását követelték, most viszont a nők szerint ez csak egy jópofa szórakozás, a férfiak pedig nem ellenkeznek. Nézzük miről is szól az alkalmazás.

Egyre több a telefonos alkalmazás, lassan senki nem tud meglenni a telefonja nélkül. Most a nők találtak ki egy app-ot nőknek. Jellemezhetik, osztályozhatják, pontozhatják a férfiakat.

A Lulu nevű app lényege annyi, hogy a nők osztályozhatják, jellemezhetik az életük során megismert és facebook-on fellelhető férfiakat. Mindenki kapcsolódhat hozzá a facebook-on keresztül, így megbizonyosodik az app arról, hogy a felhasználó nőnemű. Ezután, jöhet a jellemzés, osztályozás, kérdésekre kell válaszolni, mint például milyen a humorérzéke, megjelenése az illetőnek. Az egész dolog egyébként anonim. Sokak szerint a randizásnál is hatékony lehet, mivel a kiszemelt áldozatot előre meg tudják nézni a hölgyek, ezzel elkerülve az egész estés ismerkedést. Szerintem elég baj az, hogyha más nőkre hagyatkoznak, pláne, hogy név nélkül mindenki azt mond, amit csak akar.

Nézd meg a videón, miről is szól az egész:

 

Az alkalmazás ingyen letölthető, az elmúlt két hónapban kezdte meg térhódítását. Meglepő vagy nem meglepő, de a férfiak körében is kezd elterjedni. Ők osztályozni nem tudnak, de megnézhetik hány nő nézte meg a profiljukat, és jellemezhetik magukat is. Az applikáció sikerét jól mutatja, hogy a Lulu vezetői szerint eddig 500 ezer férfi kérte, hogy vegyék fel az adatbázisba, hogy hölgyismerőseik osztályozzák őket.
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket