Az alkohol hatásai külsőnkre!

Mi történik, miután abbahagyjuk az ivást – a képek magukért beszélnek!

Szerző: kvothe - 2017.02.01.

Elképesztő, hogy mit tesz külsőnkkel az alkohol! Látványos átalakuláson mentek keresztül ezek az emberek, akik letették a poharat! Meglepő képek!

Az alkohol hatásai külsőnkre!

Csak mértékkel – az ivás magában nem bűn, azonban a túlzott alkoholfogyasztásnak olyan következményei lehetnek, amelyek első sorban egészségünkre, de gyakran családi és párkapcsolati viszonyainkra is pusztító hatással vannak.

 

Sokan ezekre a dolgokra gondolnak először, amikor a szeszfogyasztás káros mellékhatásai kerülnek szóba, azonban általában megfeledkezünk arról, hogy külsőnk is tisztán tükrözi egészségünk állapotát. Az alkoholos italokban található extra kalóriák hamar kiülnek arcunkra és testünk többi részére.

 

 

Ha azonban egy rendszeresen alkoholizáló személy abbahagyja az ivást, az átváltozás (vagyis inkább visszaváltozás) egyszerűen elképesztő lehet. Az alábbi előtte-utána képek közül néhányról nehéz elhinni, hogy ugyanaz a személy látható mindkettőn!

 

Lássuk a képeket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket