Mi történik, ha két évre leállunk az alkohollal és kávéval?

Te mellőznéd az alkoholt és a kávét két évre? Ezekkel jutalmazna érte a tested!

Szerző: kvothe - 2020.04.20.

Mi történik, ha az ember szervezete szép lassan megszabadul a különböző káros anyagoktól?

Mi történik, ha két évre leállunk az alkohollal és kávéval?

Egy kávé az ebédszünetben vagy egy sör a barátokkal munka után az mindennapos szokás sok ember számára. Még ha az ember nem is fogyaszt olyan sokat egy-egy alkalommal, egy év alatt igen komoly összeget költhetünk ezekre. Szóval mi történne, ha egy nap azt mondanánk, hogy mától „nem”?

 

Tobias Van Schneider 2016. decemberében bejelentette ismerőseinek, hogy már 27 hónapja nem fogyasztott sem alkoholt, sem kávét. Amikor megkérdezték tőle, hogy milyen változásokat tapasztalt, igazán érdekes dolgokról számolt be.

 

A német férfi New Yorkban él és dolgozik a Spotify egyik vezető tervezőjeként

 

Az egész egy kísérletnek indult, később azonban Tobias úgy döntött, hogy megváltoztatja hétköznapi szokásait. Két év után egyértelművé vált számára, hogy mind testileg, mind lelkileg, de még pénzügyileg is jó döntést hozott.

 

Rengeteg pénzt takarított meg

A férfi elképesztő összegeket rakott félre, amit különben alkoholra költhetett volna. „New Yorkban élek – itt nem nehéz hatalmas pénzeket elkölteni néhány italra. Egy-egy üveg bor, esetleg néha egy koktél és máris elmehet akár 1000 dollár is egy hónapban csak erre.”

 

De ez csak egy a számos változásból – folytatjuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket