Állatkerti beszámolónk

Állatkerti séta

Szerző: bohacs0010 - 2015.02.05.

Volt egy szabad délelőttöm, gondoltam sétálok egyet fényképezőgépemmel a nyakamban. Keresvén a témát, kimondottan a Fővárosi Állatkert jutott eszembe. Úgy sejtettem, hétköznap délelőtt lévén egyedül bóklászhatok az állatok között, készítve egy-két érdekes portrét.

Séta az állatkertben

Az időjárás sem volt túl kedvező, néha szitált valamilyen eső, hódara -féle és a réteges öltözködés is elkelt. Ahogy beléptem a főbejáratnál, rögtön láttam, hogy nem leszek egyedül. Óvodás csoportok bámészkodtak az információs táblánál, tervezve a megfelelő útvonalat. Akadtak kisebb-nagyobb társaságok is főleg fiatalokból. Angolul, oroszul s távol-keleti nyelveken beszélgetve az is kiderült, hogy Budapesten töltött idejük egy délelőttjét szánták az állatkertre.

 

 

Mint azt Hanga Zoltán elmondta, egyre nő azoknak a száma, akik fővárosunk nevezetességeit számba véve, már nem hagyják ki a télen is sok érdekességet nyújtó látványosságot.

 

 

Persze a látogatottság nem csak a külföldiek esetében mutat meredeken felfelé ívelő emelkedést. Olyan programok jelennek meg a palettán, a jó marketingnek köszönhetően, mint az elmúlt heti Mackófesztivál, főleg a kisgyerekeknek, vagy a Valentin napra tervezett „csókos” belépő. 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket