Megmagyarázzuk a leggyakrabban látott álmokat!

A leggyakoribb álmok és jelentésük! Mit üzen a tudatalattink?

Szerző: kvothe - 2020.04.20.

Te is szoktál arról álmodni, hogy repülsz, vagy esetleg pucéran rohangálsz az utcán fényes nappal? A legtöbb ember gyakran tapasztalja ezeket alvás közben, és most elmeséljük, hogy miket is jelentenek valójában!

Megmagyarázzuk a leggyakrabban látott álmokat!

A szakértők a mai napig nem tudják megmagyarázni az összes rejtélyt, amelyek az álmokat övezik. Ez nem csoda, hiszen egy-egy új felfedezés ezernyi új kérdést vet fel. Ha azok közé tartozol, akiknek volt már néha, vagy rendszeresen valamilyen intenzív álma, akkor biztosan elgondolkodtál már, hogy mégis miért pont ezt a „filmet” kellett végig nézned alvás közben.

 

 

Legyen szó valamilyen csodálatos élményről, amiből kellemetlen felébredni, vagy esetleg egy szörnyű rémálomról, amely után összetesszük a két kezünket, hogy valójában nem történt meg, az álmoknak valamilyen jelentésük van.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:hihetetlen-fobiak{/cikk}

 

Alvás közben a tudatalattink olyan üzeneteket küld nekünk álmok formájában, amelyeket ébren, tudatos állapotban nem lennénk képesek értelmezni. Ezek az üzenetek afféle instrukciók, amelyeket ébredés után meg kell fejtenünk, hogy tudjuk, mit is próbál tudatni velünk elménk.

 

Egy pszichológus, Ian Wallace 150 ezer álmot fejtett már meg három évtizedes munkássága alatt. A következőkben eláruljuk, hogy mikről álmodnak leggyakrabban az emberek, és hogy mit próbál ezzel közölni tudatalattink!

 

Az álmokhoz és megfejtésükhöz lapozz tovább!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket