Álszent média! A koronavírus meg röhög a markába! Jézus feltámadása vajon Magyarország bukása lesz?

Jézus feltámadása vajon Magyarország bukása lesz? Álszent média! A koronavírus meg röhög a markába!

Szerző: István81 - 2020.04.08.

Semmi újat nem mondok azzal, hogy hétvégén a jó időre való kifogással nagyon sokan kint voltak a szabadban és nem maradtak otthon. Hétfő óta ez folyik mindenhonnan, a tévéből, a rádióból, az újságokból, online magazinokból és celebjeink, influenszereink facebook posztjaiból. De ennek nagy része csak álszenteskedés! Önmagukat buktatják le.

Álszent média!

Nagy felelőtlenség volt az tény!


Nem akarom én is leírni ugyan azt megint, hogy igen az olaszok is ott rontották el. Nem kellett volna kiözönleni a parkokba mikor bezártak az iskolák és úgy fogták fel, hogy ez egy bónusz tavaszi szünet. Meg amikor le akarták zárni Milánót és a hír hallatára a dél olaszok egymást taposták a vasút állomáson, hogy haza jussanak és így tökéletesen széthordták a vírust. Most meddig az orvosaik és ápolóik vannak már nem csak fizikailag, de lelkileg is megtörve, mert el kell dönteni kit mentenek meg és kit hagynak sorsára, mert nincs elég kapacitás és túl sok a beteg egyszerre. Szóval igen, ha a hétvégi magatartásunkat megismételjük garantált, hogy Budapestből gócváros lesz és az is, hogy vidéken is ugrásszerűen megnő majd a fertőzöttek száma.


Hol vannak ilyenkor a rendőrök?


 Remélem a húsvét közeledtével az Operatív Törzs kifejezett figyelmet fordít erre a problémára és csak rendőrségi vagy katonai járműveket lehet látni a Balaton parton, a Velencei tónál, a Budai várban vagy még sorolhatnám ezeket a közkedvelt szabadtéri helyeket. A Szlovákok is készülnek az ünnepekre ott már szigorították a kijárási korlátozást. Én arra kérném a rendvédelmi erőinket, hogy kezdjék el használni a hatáskörüket és keményen szankcionálni azokat az embereket, akik nem tartják be az óvintézkedéseket.

 

Álszent média!

 

Térjünk vissza az eredeti témához, hogy miért mondtam, hogy a médián álszent. Elsőnek is szögezzük le, hogy tisztelet a kivételnek és mindenkinek, aki otthon maradt. Hétfő óta rengeteg olyan írással és poszttal találkoztam az interneten, ahol újságírók különböző portálokon vagy celebek facebookon, instán vagy twitteren dühöngenek a hétvége eseményein. Hogy milyen felelőtlenek az emberek, akik betartják a szabályokat és otthon maradtak velük lett kibabrálva. Mindenki szeretne a jó levegőn lenni, de ha most nem fogjuk magunkat vissza majd főhetünk nyáron a panelban, a 40 fokban a kijárási tilalom alatt, mert nem bírtuk ki, hogy az első 20 fokos hétvégén otthon maradjuk. Meg, hogy mi magunk fogjuk a szeretteinket megbetegíteni akik vigyáznának magukra, mert feltétlenül fontos volt ki menni a parkba a kutyával meg az egész családdal. Én ezekkel a hozzá szólásokkal teljesen egyet értek. És mi a gondom akkor? Miért van az, hogy ugyan az a celeb vagy újságíró, aki 2 napja dühöng, miért posztolt olyan magán képeket, amin tökéletesen látszik, hogy nem az otthonában az udvaron vagy az erkélyen van, hanem Kékestetőn kirándulgat, Balaton parti sétányon ücsörögnek vagy épp a budai várból lövik a képeket a Dunáról meg a pesti oldalról. Szóval ezek az emberek maradjanak inkább csendben és a követő vagy olvasószám növelése érdekében ne prédikáljanak olyan dolgokról, amiket maguk se tartanak be.

Végezetül én nagyon remélem, hogy az ünnepek nem úgy fognak lecsengeni, hogy a jövő héten megállíthatatlanul berobban a vírus, mert mi sikeresen széthordtuk. Mondjatok locsoló verset telefonon keresztül és #MARADJATOKOTTHON
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket