Két ember kapcsolata nyitott könyvvé válik alvás közben!

Ti hogyan alszotok pároddal? Ez mindent elárul kettőtök kapcsolatáról!

Szerző: kvothe - 2017.02.21.

Alvás közben nem rejtegethetjük belsőnket. Ilyenkor kiderül az is, hogy milyen a viszonyunk kedvesünkkel! Olvass tovább, és te is megtudhatod!

Két ember kapcsolata nyitott könyvvé válik alvás közben!

Korábban már meséltünk arról, hogy mi mindent tudhatunk meg valakiről csupán az alapján, hogy milyen helyzetben alszik. Ugyan ez igaz a párkapcsolatokra is.

 

Az, hogy hogyan alszol kedveseddel éjszakánként, rengeteget elárul kettőtök kapcsolatáról és viszonyáról. Akár egymáson, egymás mellett, vagy szorosan összefonódva alszotok, mindnek sajátos jelentése van, most pedig eláruljuk ezeket!

 

 

A leszorítás

A leszorító pózban alvóknál valami nagyon nincs rendben a párkapcsolat terén.  Ilyenkor az egyik fél teljesen ráfekszik a másikra és az ő helyét is elfoglalja. A domináns partner általában önzőbb és követelőző. Mindez kommunikációs nehézségekre utal – fontos, hogy megbeszéljék egymással a dolgokat. A póz egyébként is nagyon kényelmetlen.

 

 

Az éberpár

Alvás helyett mindkét fél a telefonját bújja, elfordulva. A helyett, hogy beszélgetnének és egymással foglalkoznának, sokkal több időt töltenek a böngészéssel. Ez távolságot teremt kettőjük között, ezért érdemes megegyezni, hogy lefekvés után senki sem veheti elő telefonját. Ez a jelenség az intimitás egyértelmű hiányára utal!

 

Tovább is van! Folytatjuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket