notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Mutasd, hogy alszol, megmondom ki vagy!

hirdetes

Ezt árulja el rólad hogy milyen pózban alszol!

MC
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Tudtad, hogy valójában sokat árul el személyiségedről, hogy milyen pózban alszol? Nézd meg, hogy az alábbiak közül melyik a jellemző rád, és hogy mi mindent jelent ez!

Mutasd, hogy alszol, megmondom ki vagy!

Mindenki számára létezik egy tökéletes póz, amiben a legkényelmesebben képes aludni. Azonban ez a póz nem csak kényelmi szempontból jelentős, valójában személyiségünkről is rengeteget elárul! Akár a hátadon, a hasadon, vagy az oldaladon szeretsz aludni, most megtudhatod, hogy mit is jelent ez!

Kapcsolódó: Mit árul el személyiségedről kedvenc színed?

hirdetes

1. A zuhanó: mintha az égből esnének éppen lefelé, a zuhanók a hasukon fekve, oldalra fordított fejjel fekszenek, karjaikkal pedig átölelik párnájukat. Az így alvó emberek nagyon nyitottak, társas lények, játékos természettel. Ehhez képest ha úgy hozza a helyzet, nem szokásuk mellé beszélni, mások pedig ezt néha érzéketlenségnek vehetik. Kívülről szabadnak és könnyednek tűnhetnek, de titokban arra vágynak, hogy ők irányíthassák a dolgokat.  Habár szeretnek kockáztatni, nagyon érzékenyek lehetnek a kritikára.

hirdetes

A többi póz jellemzését a következő oldalakon láthatjuk!

 

2. A kaktusz: a kaktusz, vagy „csillag” póz kedvelői a hátukon fekve alszanak, kinyújtott lábakkal, kezüket pedig a fejük mellett pihentetik. Ez a legkevésbé népszerű póz a felsoroltak közül. Az ilyen emberek hűséges cimborák, akik számára a barátság az egyik legfontosabb dolog az életben. Szívesen meghallgatják mások problémáit és igyekeznek mindent megtenni azért, hogy segíthessenek.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Valentin nap

Az angolszász szokás Magyarországon az angol elnevezés magyarosított formájú átvételével,... Tovább

Béka

A béka első sorban természetesen egy hidegvérű hüllőfajta, amely többnyire nedves, vizes... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség