Így bírja a gyűrődést egy amerikai és egy mexikói autó!

Ez történik, amikor egy amerikai és egy mexikói autó ütközik egymással

Szerző: kvothe - 2017.03.22.

Egyszerűen félelmetes, hogy mennyire eltérőek a biztonsági szabványok a két ország között – ugyan az a márka, mégis az egyik autóban utazók halálos veszélyben vannak!

 

Így bírja a gyűrődést egy amerikai és egy mexikói autó!

Az elmúlt években rengeteget fejlődtek a gépjárművekre vonatkozó biztonsági előírások. Ennek köszönhetően számos olyan balesetet úsztak már meg az emberek, amelyek egyébként halálos kimenetelűek lettek volna.

 

Néha a fejlett fékrendszer elegendő a tragédia elkerüléséhez, de ha már túl késő, akkor a légzsáknak és a biztonsági öveknek kell gondoskodniuk az utasok épségéről. Ez a három biztonsági funkció számtalan életet mentett már meg az évek során, mégis vannak olyan márkás autók, amikben a mai napig nem kerülnek bele.

 

 

Egy videós kísérletben összehasonlítottak két Nissan-típusú kocsit. Mindkettő Mexikóban készült, de különböző célcsoportoknak. Az eredmények elképesztően aggasztóak!

 

Ha autótulajdonos vagy és szereted a gyorsaságot érdemes többet megtudnod a turbóról. A legjobb segítséget kaphatod egy profi csapattól ide kattintva: turbó 

 

A videó és a magyarázat a következő oldalon! Nem fogod elhinni!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket