Az amnéziás lány, aki újra beleszeretett a párjába

Másodjára is beleszeretett párjába az amnéziás lány

Szerző: kvothe - 2017.02.15.

Ez a történet bizonyíték arra, hogy a szeretetnél nincs erősebb érzés a világon!

Az amnéziás lány, aki újra beleszeretett a párjába

El sem tudnánk képzelni, hogy milyen lehet elfelejteni szeretteinket. Sajnos néhány embernek ez nem választás, és gyakran rengeteg időre és türelemre van szükségük, hogy visszakaphassák régi életüket.

 

A 19 éves Jessica Sharman egy súlyos epilepsziás roham következtében elveszítette az emlékezetét. Ez után egy ijesztő és zavarodott helyzetben találta magát, ugyanis senkit nem ismert fel azok közül, akik nap mint nap körülvették őt.

 

Évekkel ezelőtt Jessicánál homloklebenyi epilepsziát állapítottak meg az orvosok. Ez volt a felelős azért a rohamért, amely következtében elveszítette emlékezetének jelentős részét. Habár párja, Richard Bishop a lánnyal volt, amikor az eset történt, sajnos nem segíthetett rajta.

 

 

Ezek után egy elképzelhetetlenül nehéz időszak következett a lány életében.

 

„Nem tudtam, hogy mi történik” – mesélte Jessica. „A pillanatnyi emlékezetkiesésekhez hozzá voltam szokva a rohamok után. De úgy egy órával később láttam, hogy rohan felém egy ismeretlen nő. Fogalmam sem volt róla, hogy ki lehet.”

 

„Mint kiderült, az édesanyám volt az, én pedig csak értetlenül bámultam rá.”

 

A lány élete éles fordulatot vett

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket