notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Egészben nyelte le az anakonda a részeg férfit

hirdetes

Egészben nyelte le az anakonda a részeg férfit

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Amikor valaki úgy igazán felönt a garatra, akkor néha előfordulhat, hogy megmagyarázhatatlan helyeken ébred. Indiában erre kifejezetten figyelni kell! Esetünkben egy részeg férfi volt az áldozat, aki a jól  megérdemelt likőrjének elfogyasztása után elaludt egy italbolt mögött, és a rátaláló anakonda pont az alkoholtól bűzlő férfival csillapította az éhségét.

Egészben nyelte le az anakonda a részeg férfit

 

Az elmúlt pár órában egy részeg indiai férfi anakondás incidenséről szóló hírek és fotók vírusként tergengenek a világhálón, melyek alaposan megrázták az internetes közönséget. A világ különböző részein élő anakondák nagyon veszélyes állatoknak minősülnek, mivel a táplálkozásuk során  kisebb-nagyobb testű emlős állatot és vízi madarat is el tudnak ejteni. Így akár egy kiszolgáltatott helyzetben lévő ember is simán felkerülhet az étlapjukra.

 

Egy videó is készült arról, hogy az effajta ragadozóró, hogyan is bánt el egy tehénnel.

hirdetes

 

 

Tehát ennyi erővel egy ilyen óriáskigyó akár egy embert is gond nélkül elfogyaszthat. Ez történt az indiai Attapadyban is. Azt senki sem látta, hogy a hüllő hogyan is falta fel az illuminált állapotban lévő férfit, csak akkor találtak a rá a mozdulni már képtelen anakondára, amikor szinte az már egy centimétert sem tudott megtenni a hirtelen megnövekedett testtömegétől.

Az igaz, hogy nem sokan mondhatják el a világon magukról, hogy eredeti kígyóbőr hálózsákban aludhattak, bár igaz, hogy ez jelen esetben a férfi vesztét okozta.

hirdetes

Bár egyelőre még semmi visszajelzést nem kaptunk arról, hogy ez a hír tényleg igaz volna, ez addig csak a közösségi médiában terjedő szóbeszéd. Semmi több.

 

Olvasd el ezeket a cikkeket is:

Terminátor a valóságban japán módra

A világ legkisebb kamerája

A Szabadság-sziget egyetlen lakója

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Vér

Mi a vér? A vér az állatok és emberek szervezetének egyik legfontosabb része, amely nélkül... Tovább

Boríték

A borítéknak rengeteg használati módja van, eredeti rendeltetése azonban az, hogy megírt... Tovább

Tovább a lexikonra