Android messages - kevesebb telefonszámla

Egy alkalmazás mobiltelefonra, amitől kevesebb lesz a telefonszámla!

Szerző: vargazsanett - 2019.03.02.

Egy alkalmazást fejlesztett ki a Google, melynek nem csak az a hasznos funkciója, hogy lehet vele "chat-elni", hanem, hogy ezzel nagyban lecsökkentheted a telefonszámládat is!

Android messages - kevesebb telefonszámla

Az elmúlt években a Google igencsak belopta magát az Android felhasználók szívébe. Azon dolgoztak, hogy mesterséges intelligenciát építsenek az Android Messages nevű ingyenes sms-küldő szolgáltatásba. 

Most pedig még vonzóbbá teszik ezt az applikációt!

 

A Google nemrég bejelentette, hogy nem csak telefonról, de már számítógépről is elérhetővé válik az alkalmazás. Ahhoz, hogy ingyen üzenetet küldhessünk, csupán wifi, vagy mobil internetkapcsolatra van szükségünk. Tölts le a telefonodra az alkalmazást, majd a számítógép böngészőjében kattints a következő linkre:

 

https://messages.android.com/

 

Ezután nyisd meg a telefonban az alkalmazást, majd válaszd ki a More Options menüt, és innen a Messages for web opcióra. Irányítsd a telefon kameráját a monitoron megjelenő QR-kódra. Ennyi az egész! Érdemes kipróbálni, nagyon szuper!

 

Forrás: tudasfaja.com

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket