notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Android TV

hirdetes

Megérkezett az Android TV!

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A legjobb az Android TV-ben, hogy működése és használata rendkívül egyszerű, így bárki bármikor könnyedén használatba tudja venni a gyakorlatban is. Ez a legújabb fejlesztés most, ismerd meg te is!
 

Android TV

Elsősorban az “Android TV” egy olyan felület, amelyet a televízió és „set-topbox” gyártók használnak stream szolgáltatásként. 

Sokan a Google TV-hez hasonlítják, de elég jelentős különbségek vannak közöttük.
A Google TV csupán összekötötte a sima televíziót és az applikáció kínálta szolgáltatásokat. Az Android TV azonban előtérbe helyezi az online média szolgáltatásait és főként erre a célra készült.

A tartozékok között megtalálható lesz egy távirányító is, ezenkívül pedig különböző fejlesztésekre lehet számítani a hangvezérlést érintően és játékvezérlő is vásárolható lesz. 

Az Android TV több szempontból is eltér az eddigi okostévéktől. Célja megőrizni az egyszerűséget. Ennek következtében pedig szakított a korábbi „megszokott” menüfelépítéssel és egy új módszert alkalmaz, a neve Pano. Ez az eddiginél logikusabb és egyszerűbb felhasználást biztosít. 

hirdetes

A multimédiás megjelenésben és a grafikai elemekben is sok újításra lehetünk figyelmesek. Már nem az elterjedt ikonokat láthatjuk majd, hanem virtuális kártyákat és ezek segítségével nyithatjuk meg a megnézendő tartalmakat.

hirdetes
Vízszintes görgetéssel tudunk majd „lapozni”.

Ezek után talán nem meglepő, hogy a Google gőzerővel azon van, hogy a legjobb eredményeket érje el, éppen ezért pedig a szakma legtehetségesebb alkalmazás fejlesztőivel dolgozik együtt. A lehető leghibátlanabb TV alkalmazásokat szeretnék az eszközön létrehozni. 

Egyenlőre úgy tűnik, hogy különböző app-ok és játékok is telepíthetőek lesznek. Ezenkívül pedig az eszköz a Pandora, Hulu, Songa, Netflix és Vevo támogatásával fog rendelkezni illetve a YouTube sem maradhat le a listáról.

Mindenképpen érdemes mind felhasználói, mind fejlesztői részről többet foglalkozni a Google Androiddal, hisz’ rohamos ütemben fejlődik és egyre szélesebb körű igények kielégítése lesz a cél.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Világ körül

Bár az utazás fogalma mai értelemben alapvetően egy vagy több személy helyváltoztatását... Tovább

Takarítócég

Legyen szó akár lakásunk, akár irodánk vagy más helyiségeink takarításáról, mindenképpen... Tovább

Tovább a lexikonra
Lenyűgöző technika Technika Világunk