A lány, aki legyőzte az anorexiát és bodybuilder lett belőle

Az anorexiás lánynak szembe kellett néznie a ténnyel, hogy teste nem bírná ki a repülés hatásait – az orvosok szerint nem élte volna túl az utat.

 

Ekkor döntött úgy, hogy muszáj lesz változtatnia a helyzetén, de ahogyan ezt ő is elmondta, ez nem olyasmi, amire az ember egyedül képes. A családja és barátai is sokat segítettek neki.

 

Aroosha egy dietetikus és pszichiáter segítségével szép lassan visszanyerte egészséges formáját, és a történet itt véget is érhetne, de ez nem volt elég a lánynak.

 

Kipróbálta a jógát, de később inkább a súlyemeléssel kezdett foglalkozni

 

Rátalált egy internetes csoportra, ahol hasonló érdeklődési körű nőkkel cserélt tapasztalatot. Ők is arra biztatták hogy egészségesebbé és erősebbé váljon.

 

„Nem bírtam tovább, hogy ilyen kis törékeny, beteges valami vagyok, aki képtelen enni és mozogni. A padlóra kerültem, de egyre erősebbé válok és szeretném megmutatni másoknak is, hogy a felépülés nem lehetetlen!”

 

Aroosha egyébként jogi diplomával is rendelkezik, de az élete más irányt vett – az egykor anorexiás lányból mára fitneszedző és bodybuilder lett, aki szeretne segíteni másokon is. Szerinte a hasonló sorsú embereknek nem szabad szégyenkezniük az állapotuk miatt – éppen ellenkezőleg, segítséget kell, hogy keressenek.

 

Az alábbi videójában a lány elmeséli lecsúszása és felemelkedése történetét!

 

“Az én erőm, az én történetem”

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket