Használd ki ezt a hihetetlen lehetőséget!

Hihetetlen, de az Apple fizeti az új telefon akkumulátorod árának egy jelentős részét. Ne hagyd ki ezt az elképesztően jó lehető

Szerző: TB - 2018.06.02.

Az Apple mostanában elég sok botrányba keveredett bele, sajnos többnyire jogosan. Az egyik leghíresebb, és legnagyobb kárt okozó botrányuk az akkumulátorok élettartama körül volt 2017 végén, amire egészen jól reagált a világmárka. Felajánlotta, hogy bizonyos telefonoknak nagyon kedvező áron kicserélik az akkumulátorait, ezért most megmutatjuk, mit kell tenned, ha te is részt szeretnél venni az akkumulátor csere programban. Csapj le erre az elképesztően jó ajánlatra te is! 

Kihagyhatatlan lehetőséget kínál az Apple

Az Apple mára a világ egyik legnagyobb telefongyártójává nőtte ki magát. Sajnos a sok pénz, energia, és a hírnévvel járó profizmus mellett is bőven kijutott nekik a hibákból mostanában, így a botrányokat sem sikerült elkerülniük. Sokan még is az Apple telefonjait választják, ami nem véletlen. Egy olyan nagy cég, mint ez nem tehet mást, mint amit az Apple is kitalált ezeknek a problémáknak az orvosolására. Felajánlották ugyanis, hogy az új akkumulátoroknak, cseréjének költségét nagy részben kifizetik helyetted, így elképesztően olcsón újíthatod fel a több éves telefonodat. Szerencsére időközben az is kiderült, hogy ez nem csak egy jól irányzott marketing fogás volt a cégtől, hanem az ígéretüket valóban be is váltják. 

 

#szavazas-43#

 


Az akkumulátor botrány


2017-ben elképesztő bejelentést tett a cég! Elismerték, hogy valóban csökkentették az akkumulátorok használatából fakadóan bizonyos telefonok hatékonyságát. Ennek következtében minél régebbi volt a telefon, annál lassabban működött. Ezt az akkumulátorok elhasználódásával magyarázták, de természetesen mindenkit nagyon felbőszített a hír. Elképesztő belegondolni, hogy direkt lassították be a telefonokat, és ha rosszmájúak lennénk, akár mondhatnánk azt is, hogy ez csak egy magyarázat, mert valójában azért lassítják tudatosan, módszeresen a telefonokat, hogy ezzel egy újabb készülék vásárlására ösztönözzenek minket.

 

Akkora volt a felháborodás, hogy kénytelenek voltak kitalálni valamit, amivel megtartják a vásárlókat maguknál. Ekkor léptek elő azzal az ígérettel, hogy mindenkinek, akinek a listán szereplő telefonja van, kifizetik az új akkumulátor árának nagy részét. De ez még mindig nem volt elég, hiszen sokan már régebben megvásárolták az új akkumultárokat, amiknek elképesztően magas az ára. Szerencsére kiderült, hogy azok akik már megvásárolták az új aksikat sem maradnak pénz nélkül, és 17700 Ft-ot visszautal a cég ha 2017-ben cserélted ki az akkumulátort a telefonodban. 
 

Acikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket