Börtönbe zárták az apukát, aki megpróbálta megmenteni kislánya életét

Ez az apuka megmentette lánya életét, de ezért börtönbe zárták

Szerző: vargazsanett - 2020.04.20.

Adam Koessler rákos kislánya életén próbált segíteni, de emiatt börtönbe zárták. Te megtetted volna ezt a helyében??
 

Kislánya életét mentette, ezért börtönbe zárták az apát

Adam Koessler kislánya rákos betegségben szenved és apukája már nem látott más utat, mint hogy kannabisz olajjal próbálkozzon nála. A kannabisz olaj rákölő hatásáról már sokan hallottunk, sőt számos országban engedélyezve van a használata. Sok esetben bizonyították, hogy hatásos ez a szer a rákos megbetegedések gyógyításánál. 


Adam a kezelés miatt börtönbe került, amióta kislánya állapota még jobban leromlott. A gyermeknek jelenleg 50% túlélési esélye van, az intenzív osztályon fekszik és állapota rosszabbodott. Mikor az apukája használta nála a kannabisz olajat, akkor 70-80%-ra emelkedett a túlélés esélye.

 

A közeli ismerősök, barátok mind azt mondták, hogy abban az időben, mikor otthon kúrálta édesapja a lányt, akkor a kicsi nem panaszkodott fájdalmakra, volt újra a bőrének színe, újra képes volt enni és újra volt energiája, ismét látták szemében megcsillanni a fényt. 

Édesapját bár egy magas óvadék fejében kiengednék a börtönből, de a családnak már nem maradt annyi pénze, hogy kifizessék ezt, hiszen nagyon sok pénzük elment a gyermek gyógyítására.

 

Lapozz egyet és tudd meg mi lett az apukával!
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket