Moziba ment gyerekeivel egy apuka - borzasztó volt!

A rettegett gyerekmozi: így pergett le egy apuka előtt egész élete sorban állás közben

Szerző: kvothe - 2017.03.29.

Élete legszörnyűbb élményét osztotta meg a világgal egy apuka, aki kénytelen volt moziba menni a gyerekekkel - egy őszinte és végtelenül vicces történet!

Moziba ment gyerekeivel egy apuka - borzasztó volt!

Moziba menni a gyerekekkel nem sétagalopp. Érdemes megvárni, hogy a gyerekeke elég nagyok legyenek hogy viselkedni tudjanak a film alatt, különben nem sok jóra számíthatunk.

 

Egy apuka – a nélkül hogy tudta volna – egy olyan moziba vitte a gyerekeket, ahol a nézőtér előtt egy kis játszótér található, ahol a kicsik elfoglalhatják magukat a film alatt. Ahogy erről az élményről beszámolt, azon képtelenség nem nevetni! Következzenek egy apuka őszinte gondolatai erről a – számára – traumatikus élményről!

 

Egy apuka a moziban

Nem értem miért vagyunk itt. Én nem akartam megnézni a Szépség és a Szörnyeteget. Ennek a sornak nincs vége. Az emberek képtelenek a neten jegyet venni? Várjunk – mi miért nem a neten vettük meg a jegyeket? Én mindent elfelejtek. Mintha csak apámat hallanám vissza magamból, de legalább neki volt egy régi Alfa Romeoja és elbújhatott a garázsban vasárnapoként hogy baseballt hallgasson és hogy kilenc órán át ellenőrizhette a keréknyomást vagy tisztogathatta a csavarhúzóit vagy tudomisén. Nekem csak egy rozsdás Kia Rondo jutott meg egy öreg motorkerékpár amin azóta nem ültem, mióta nem lehet McRibet kapni, és én nem lehetek olyan goromba mint Apám anélkül, hogy ne kényszerítenének heti három óra beszélgetésre a feleségemmel meg egy orvossal. A Boomersnek köszönhetően mindannyian elfogadtuk, hogy lehetnek érzséeink.

 

Utálom az érzéseket.

 

A következő oldalon folytatjuk – csak most jön a java!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket