Zseniális megoldást talált az apuka az elfújhatatlan gyertyára

Így segített elfújni kisfiának a gyertyát a világ legprofibb apukája! (Videó)

Szerző: kvothe - 2016.12.18.

Ilyen az, amikor egy apa bármilyen helyzetre képes megoldást találni! Hatalmas pacsi a férfinak, amiért ilyen türelmes volt a sráccal!

Zseniális megoldást talált az apuka az elfújhatatlan gyertyára

Az első néhány születésnap minden gyermek életében varázslatos élmény. Az ajándékok, a család, a zene, a torta, az ajándékok… és a torta… meg az ajándékok.

 

Ilyenkor egy napig minden róluk szól, és alig várják, hogy elfújhassák az éveiket jelölő gyertyákat a tortán, vagy süteményen. Előtte persze mindig kívánni kell valamit!

 

A videó főszereplője, Marty éppen második születésnapját ünnepelte szüleivel. A fiú már nagyon szerette volna elfújni a gyertyáját, de szülei emlékeztették, hogy előbb énekelni fognak neki, csak utána eshet neki a fújásnak. A fiú nagyon türelmesen és mosolyogva hallgatta végig szülei énekét, utána pedig …

 

… nem sikerült elfújnia a gyertyát

 

Marty akárhogyan próbálkozott – apukája még vissza is kellett, hogy fogja a srácot, mert majdnem lefejelte a tüzet – nem tudta elfújni azt a fránya gyertyát.

 

Ekkor viszont apának ragyogó ötlete támadt!

 

Nem akarjuk lelőni a poént, az aranyos videó a következő oldalon látható!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket