Arnold Schwarzenegger pusztító választ írt egy internetes hozzászólásra

Arnold Schwarzenegger az év kommentjével semmisített meg egy bunkó trollt az interneten

Szerző: kvothe - 2017.03.26.

Az internet képtelen betelni Arnold éles visszavágójával, amivel egy rosszindulatú kommentelő megjegyzésére válaszolt a Facebookon. Ezt a kört is a terminátor nyerte!

Arnold Schwarzenegger pusztító választ írt egy internetes hozzászólásra

Az akciófilmek valaha élt egyik legnagyobb csillagát (és Kalifornia állam volt kormányzóját) nem csupán hatalmas bicepszei és egzotikus akcentusa tették híressé. Az osztrák származású amerikai sztár igyekszik jó kapcsolatot fenntartani rajongóival és online követőivel.

 

Arnold Schwarzenegger már évek óta a Speciális Olimpia egyik legnagyobb támogatója, amelynek résztvevői az értelmi fogyatékkal élők. A volt Mr. Univerzum azonban nem csupán az arcát adja az eseményekhez. Arnold valóban fontosnak tartja, hogy a résztvevők esélyt kaphassanak arra, hogy egy világméretű sportesemény részesei lehessenek.

 

Érthető tehát, hogy Arnold nem fél hallatni a hangját, és a résztvevők segítségére sietni, ha a helyzet egy kissé ellenségessé válik. Nemrégiben egy rövid videót osztott meg, amelyben megemlíti, hogy mennyire inspirálóan is hatnak rá a Speciális Olimpiák résztvevői.

 

A videó természetesen nagyon népszerű lett rövid időn belül, azonban, ahogy az az interneten lenni szokott, mindig van legalább egy olyan hozzászóló, aki nem éppen tapintatosan fejezi ki ellenvéleményét. Az illető a következőt írta a videóra:

 

„A Speciális Olimpiának szerintem nincs értelme. Az Olimpia a világ legjobb atlétáinak lett kitalálva, hogy összemérhessék egymással teljesítőképességiket és kideríthessék hogy melyikük a legjobb. A retardáltak versengése ennek az ellentéte!”

 

És hogy mi volt erre Arnold válasza? Lássuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket