A legjobb árnyfigurák, amiket bárki megformálhat!

Unatkozol? Próbáld ki ezeket a szuper árnyjátékokat!

Szerző: kvothe - 2016.11.12.

Nincs szükség bugyuta alkalmazásokra – mutasd meg másoknak is, hogy te mi mindent meg tudsz „rajzolni” a kezeiddel! Próbáld leutánozni ezeket az árnyfigurákat, hogy mindenkit lenyűgözhess velük!

A legjobb árnyfigurák, amiket bárki megformálhat!

Manapság már ritkán látunk olyan előadásokat, amelyeknek mentesek mindenféle digitális extráktól. A szórakozás csupán egy koppintásra van a telefonképernyőn, De az okoskészülékek, sőt, televíziók és rádiók kora előtt is elfoglalták magukat az emberek valahogy – akár hiszed, akár nem.

 

A XIX. század óta az árnyjátékok szép lassan eltűntek a köztudatból. Az akkoriban csodának számító mozik egy teljesen új korszakot indítottak el a szórakoztatóipar történelmében, míg a rohamosan terjedő villanykörték kiszorították az otthonokból a gyertyákat, amelyeknek fénye a legideálisabb megvilágítást adta az árnyjátékokhoz. Éppen ezért az ilyen szórakozás mára már a régi korok emlékének számít.

 

Ha unod már a telefonod nyomkodását (vagy éppen lemerült) akkor nézd meg ezeket a szuper árny-bábokat, amik rettenetesen látványosak tudnak lenni!

 

A következő oldalakon még többet mutatunk! Azokat se hagyd ki!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket