Luxus lakókocsit csináltak egy régi teherautóból!

Teherautóból otthont – nem hittem a szememnek, amikor belülről láttam!

Szerző: kvothe - 2017.02.18.

Ha ez nem ébreszti fel benned a barkácsolás iránti vágyat, akkor szerintem semmi sem fogja!

Luxus lakókocsit csináltak egy régi teherautóból!

Sokan álmodozunk nap mint nap az utazásról. Sajnos a modern világ rengeteg olyan felelősséggel jár, ami a legtöbbek számára lehetetlenné teszi a szabad mozgást és utazást. Útiköltség, szobafoglalás, odajutás – ezek mind megnehezíthetik az ember dolgát, aki csak egy kis pihenésre vágyik, és nem akar ilyen dolgok miatt aggódni, valahányszor kikapcsolódás után kutat. Ráadásul bizonyos költségeket akkor is fizetnünk kell házunk vagy lakásunk után, ha nem is tartózkodunk mindig benne.

 

Adam Croft és Nikki Pepperell egy hasonló jellegű problémával álltak szemben, ugyanis egy lakható, mégsem túl drága otthonra vágytak. Először csak viccelődve emlegették, hogy milyen jó lenne egy autóban lakni, de idővel ez az ötlet egyre ésszerűbbnek hangzott. Mielőtt észbe kaptak volna, a „poén” valósággá vált, az eredmény pedig egy pénztárcakímélő, mozgó otthon lett – egy saját készítésű lakókocsi!

 

 

A pár egy olyan járművet szeretett volna, amelyhez szükség esetén a világban szinte bárhol egyszerűen találhattak cserealkatrészeket. Választásuk végül egy Ford Transit Luton Box teherautóra esett. Ráadásul semmilyen különleges jogosítványra nincs szükség egy ilyen autó vezetéséhez.

 

 

Minden fizikai munka megkezdése előtt a pár a Google ingyenes 3D-s modellezőprogramjával elkészítette otthonuk vázlatos látványtervét. A különböző bútordarabok és eszközök helyét krétával jelölték meg a padlón.

 

Ezek után következett az átalakítás!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket