Volt szerencsém kilátogatni az atlétikai OB-ra, nem bántam meg

Rengeteg fiatal az OB-n!

Szerző: bohacs0010 - 2015.02.23.

Azt utóbbi hetekben nem volt olyan hétvége, hogy ne lettem volna ott valamilyen sporteseményen. Természetesen ez elsősorban vízilabda volt és kézilabda, amelyekről az oldal gyakorlott sportkedvelői rengetek képriportot láthattak fűszerezve egyéni ízű szövegekkel.
Ezen a hétvégén sem maradhatott el a nekilódulás, de most valami nagyon szépre vágytam.

Volt szerencsém kilátogatni az atlétikai OB-ra, nem bántam meg

Találtam is olyat, amely már hét közben befészkelte magát gondolataimban. Atlétikát már nagyon régen volt szerencsém fényképezni, igaz akkor a stadionban világnagyságokat kaphattam lencsevégre egy Gyulai emlékversenyen. A Syma Csarnokban rendezett OB is ígért azonban érdekességet, kiemelkedő sportolót bőven.

 

 

Igaz, engem ebben az esetben nem annyira a sportbéli teljesítmények, rekordok érdekeltek elsősorban, hanem az egésznek a hangulata. Az első igazán kellemes benyomás az volt, hogy rengeteg fiatal között találtam magam. Mintha nem is az országos bajnokság mezőnyébe, hanem egy ifjúsági versenybe csöppentem volna bele.

 

 

Mivel csak második nap tudtam megjelenni, lemaradtam az egyik kedvenc sportolóm magabiztos dobásairól, hiszen Pars Krisztiánék már szombaton ledobták a kötelezőt. Meglepetés nem történt. Krisztián a bajnok idén is.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket