Audi R8 - a sípálya királya

Audi R8 - a sípálya királya

Szerző: mprof - 2014.01.20.

Jon Olsson, profi svéd síelő egyik autóját, egy Audi RS6-ot már láthattatok nálunk egy korábbi cikkünkben. Olsson most ismét egy Audit, egy R8-at tervezett át magának, amellyel megbirkózhat a havas tájak, lejtők és hegyek nehézségeivel.

Audi R8 - a sípálya királya

 

 

 

 

Egy Audi, ami minden elemmel elbír

Jon Olsson már egy Lamborghini Gallardo-t is tervezett magának, de mostani Audija saját állítása szerint minden idők legextrémebb R8-asa. A PPI nevű műhely úgy alakította át, hogy a V10-es motor már 600 lóerőt képes kipréselni magából (ami egy „egyszerű” R8 esetében „csak” 425 lóerő). Járgányt egy tízrétegű bevonat fedi a festés és a szénszál felett, hogy minden létező természeti jelenségnek ellenálljon. Az R8-as szélesebb is lett, valamint a tetejére került a kihagyhatatlan doboz, amelyenen Olsson úr sífelszerelését szállítja a pályára. Az autóban sícipő melegítő is helyet kapott, amely egy különálló energiaforrásról működik, hogy ne szívja le az Audi aksiját.

 A többi képért kattints galériánkra, és nézd meg őket nagyban:

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket