Megmutatjuk milyen ma Auschwitz madártávlatból

Hátborzongató drónvideó Auschwitzról, ahogyan még sosem láthattuk!

Szerző: kvothe - 2016.11.07.

Auschwitz a levegőből: még belegondolni is szörnyű, hogy mik történtek a rettegett tábor működése alatt. Most egy teljesen új nézőpontból láthatjuk!

Megmutatjuk milyen ma Auschwitz madártávlatból

A második világháború egyik legszörnyűbb része kétségtelenül a Holokauszt volt, melynek során milliókat végeztek ki a náci koncentrációs táborokban. Mára már mindenki tudja, hogy mik történtek az emberiség történelmének talán legsötétebb éveiben, azonban ami a könyvek és dokumentumfilmek soha nem fogják tudni pontosan átadni az ilyen helyek valódi hangulatát.

 

Auschwitz, a leghírhedtebb koncentrációs tábor Dél-Lengyelországban található. Becslések szerint az ide tartozó táborokban összesen körülbelül egymillió embert végeztek ki. A legtöbben tudnak minderről, de csak filmekben és régi fotókon láthatták a tábort.

 

 

Roman Kent, a Holokauszt egyik túlélője egy drón segítségével légi videókat készített Auschwitzról. A hátborzongató felvételeken láthatjuk, hogy hogyan is néz ki hét évtizeddel később a hírhedt koncentrációs tábor.

 

A videó a következő oldalon látható!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket