Drón az Auschwitz-i haláltábor felett

Átrepült egy drón az Auschwitz-i haláltábor fölött!

Szerző: vargazsanett - 2019.03.20.

A hideg kirázott azoktól a képektől, amiket egy drón készített, amellyel átrepültek az Auschwitz-i haláltábor felett! Borzalmas és szívszorító látvány még most is!

Drón az Auschwitz-i haláltábor felett

A II. világháboró 1939 szeptember 1-én robbant ki, mikor a németek megtámadták Lengyelországot. Szinte azonnal elkezdődött a zsidók gettókba való gyűjtése. Koncentrációs táborokat építettek, az elsőt már 1933-ban felhúzták, ahol a politikai foglyokat tartották, majd 1937-193- között felgyorsult a táborok megépítése, és 1945 végére már 730 koncentrációs tábor létezett.

 

 Elindították a GPO-t, azaz a Generalplan Ost-ot, a német náci kormány terve volt Közép- és Kelet-Európa, beleértve a volt Szovjetuniót gyarmatosítása. Végrehajtása nagy szabású népirtás és etnikai tisztogatás útján volt lehetséges, a németek által a második világháború során elfoglalt területeken. A tervet részben végre is hajtották, milliók halála és szenvedése árán. 

 

 

Az embereket ipari foglyokként használták, ami nagyban megnövelte a németek erejét a háború idején. De tulajdonképpen a céljuk az volt, hogy a zsidók haljanak ki. Auschwitz-ba összesen 1,3 millió embert vittek, abból 1,1 milliót megöltek, melyből 1 millió zsidó származású volt. Voltak, akik megmenekültek ám! Hogy hogyan? Lapozz egyet, elmondom!

 

Lapozz tovább és nézd meg a videót, amit egy drón készített Auschwitz-ről!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket