Bájos fényképeket készített ez az apuka autista kisfiáról

Egy apuka mesés fényképei autista kisfiáról - az ő csodás világa!

Szerző: kvothe - 2016.11.30.

Gyönyörű képsorozatot készített autista kisfiáról ez az apuka – téged is elragad majd egyedi világa!

Bájos fényképeket készített ez az apuka autista kisfiáról

Timothy Archibald fényképészként úgy döntött, hogy megörökíti autista kisfia mindennapjait, hogy könnyebben kezelhesse a gyermek állapotát. Azonban ez az egész sokkal több volt, mint amire számított. Csupán egy családi dokumentációnak indult, de ő maga sem hitte volna, mi mindent fedez majd fel fényképezés közben. A projekt nem csak abban segített, hogy jobban megismerje kisfia szokásait, ez idő alatt ugyanis a kettőjük közötti kapcsolat szorosabbá vált, mint valaha!

 

 

Az akkor öt éves Elijah megszállottan imádta a műszaki tárgyakat, szokása volt folyamatosan megismételni a dolgokat, és visszahúzódó természetű volt. Minden egyes képen sajátos szokásait láthatjuk, ahogyan az őt körülvevő világgal ismerkedik és számára új, vagy megszokott dolgokkal foglalkozik. Timothynak meg kellett tanulnia, hogy fényképészként néha muszáj hagynia, hogy az alanya azt csináljon, amit akar – nem adhatott utasítást, hogy fia hogyan pózoljon, vagy milyen arckifejezést vágjon.

 

„Sosem akartam, hogy normálisnak érezze magát. Azt szerettem volna, hogy ezt ne negatív dologként kezelje, hanem használja fel, hogy ő egyedi” – mondta édesapja.

 

A következő oldalakon többet tudhatunk meg Eliről, és mégtöbb képet láthatunk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket