2014-ben is megrendezték az autó kiállítást és vásárt

Autó kiállítás és vásár 2014

Szerző: bohacs0010 - 2014.11.24.

A Syma csarnokban november 21-én háromnapos kiállítás nyílt. Közel 10 éves kihagyás után ez az első nagyszabású autószalon Budapesten. A korábbi kiállításokat az importőrök szervezték, míg a mostanit a márkakereskedők.

Ott jártunk a 2014-es autó kiállításon és vásáron. Aki nem volt jelen, nagyon bánhatja, hiszen fantasztikus autókkal lehetett találkozni ebben az évben is

Ebben rejlik a változás lényege. A jelen kiállításon szinte a teljes vertikum jelen van. A rendezvény különleges, szinte az összes nagy márka megcsodálható, számos olyan modell, amiket Európa ezen a felén talán még nem is láttunk. 20 kiállító által 24 autó- és motormárka képviselteti magát. 

 

 

A rendezvény nem csak kiállítás, hanem vásár is. Így egy helyen lehetett informálódni, kipróbálni és akár dönteni márkákról, típusokról, felszereltségről. Nem csak hagyományos autók láthatók, hanem elektromos autók is, amiket ki is lehetett próbálni. Nem csak autók vannak, hanem tájékoztatás a baleset megelőzésről, közlekedésről, közlekedés biztonságról. 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket