Karambolozott két kisgyerek az utcán, miután ellopták a családi autót

Két gyerek elkötötte édesanyjuk autóját, mert meg akarták látogatni a nagymamájukat

Szerző: kvothe - 2016.11.16.

Attól, hogy a gyerekek 3 és 5 évesek, gond nélkül beindították a családi autót…

Karambolozott két kisgyerek az utcán, miután ellopták a családi autót

A legtöbb gyerek élete 3 és 5 éves kor között egyszerű. Ha játszani támad kedvük, akkor órákra le tudják magukat foglalni az udvaron, néhány akciófigurával, vagy a család kutyájával.

 

A nagyszülők imádják őket, és bármikor szívesen látják az unokákat. A baj ott kezdődik, amikor a lurkók meg akarják látogatni a mamáékat. Egy autóban. Felnőttek nélkül.

 

Egy hatósági jelentés szerint Washington közelében két gyerek – 3 és 5 évesek – ’’ellopták’’ a saját családi autójukat, majd nem sokkal ez után egy másik járműnek ütköztek. Édesanyjuk mit sem sejtve aludt, amikor a két kis tolvaj megszerezte a slusszkulcsot, és elismerésre méltó módon beindították, majd „vezetni” kezdték az autót.

 

Hogy miért? Természetesen azért, mert meg akarták látogatni a nagyit. Kedves, ugye? A másik sofőr nem tartotta annyira aranyosnak a dolgokat, ugyanis kisebb sérüléseket is szenvedett a baleset során. A gyerekek gond nélkül megúszták.

 

A következő oldalon láthatjuk a videót az esetről.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket