Ezt teszi az ember testével a mértéktelen alkoholfogyasztás!

Ez történik a testeddel, ha naponta megiszol 40 sört - rémisztő képek!

Szerző: kvothe - 2017.01.20.

Nálad is lecsúszik egy-egy sör, mikor munka után hazaérsz? Esetleg a haverokkal jártok el iszogatni rendszeresen? Vigyázz, mert morbid következményei lehetnek és lesznek is!

Ezt teszi az ember testével a mértéktelen alkoholfogyasztás!

A sör talán a legnépszerűbb és azegyik legenyhébb az összes alkohol közül, de a mértéktelen fogyasztása súlyos, visszafordíthatatlan következményekkel járhat.

 

A 36 éves, 4 gyerekes családanya, Beverly Pickorer, 2014 augusztusa óta májzsugorodástól szenved. 20-as éveiben kezdett el inni és eljutott odáig, hogy minden nap 40 sört fogyasztott el. Fogainak elvesztése kihatással volt beszédképességére is és évekig egy egészségügyi létesítményben lakott. 35 évesen társa karjaiban hagyta el az intézményt, mivel a nőnek nem sok esélye volt a túlélésre.

 

 

Anthony Howard, Beverly élettársa, nem hagyta el szerelmét. Bár kapcsolatuk elején Beverly már ivott, könnyen elfogadta, Howard ezt könnyen elfogadta. Fotókat osztott meg Beverlyről, hogy felhívja a figyelmet az alkoholizmus végzetes következményeire.

 

 

A májzsugorodás egyike azon négy májbetegségnek, amelyek a krónikus alkoholizmus következményei. A nagyivók továbbá szenvedhetnek szteatózistól (alkoholos zsírmáj), alkohol hepatitis-től és májfibrózistól.

 

Az alkohol sokkal több mindent támad meg az ember szervezetében, mint azt sokan gondolják!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket