notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Balinéz emberek magyar pálinkát isznak

hirdetes

Megkóstolták a balinéz emberek a magyar pálinkát. Nézd a reakciókat!

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Nézd meg a reakciójukat, ahogyan a balinéz emberek a magyar szilvapálinkát kóstolják. Az arcuk mindent elárul! :D Hát, igen, nem minden nép van hozzászokva az ilyenfajta erős pálinkához!

Balinéz emberek magyar pálinkát isznak

“Bőröndömet egy üveg pálinkával kiegészítve indultam el még Magyarországról azzal a tervvel, hogy megkóstoltatom a balinéz emberekkel a jó magyar páleszt. Inkább meggyújtották, majdnem kiköpték, erőlködve nyelték a finom, magyar szilvapálinkát. Sokkal lazább italokhoz vannak szokva, így amikor belekortyoltak, elképesztő fejeket vágtak. De a balinéz embereknek is van helyi pálinkájuk, Arrack-nak hívják. A fagyi visszanyalt, nekem is meg kellett kóstoljam a nemzeti különlegességüket, de jó magyarként meg sem kottyant.” – írta Jancsó Gergely, a magyar fotós, aki egy üveg magyar szilvapálinkát vitt el magával Balira, hogy megkóstoltassa azt a helyiekkel és videóra vegye reakciójukat.

hirdetes

Mondanom sem kell, hogy a felvétel nagyon viccesre sikeredett, 99%-ban alig bírták meginni, de legtöbbjüknek lenyelés után akadt némi kivetnivalója… :D Viszont volt olyan is, akinek meg se kottyant! Biztosan volt már hasonlóban gyakorlata… nem kicsi… :D 

hirdetes

Azt tudjuk, hogy az igazi magyar házipálinka 50-55 fok között mozog általában. A legtöbb népnek nincsen ilyen magas alkoholfokkal rendelkező nemzeti itala, például az Arrack is olyan 40 fok körüli ital. De menjünk tovább, olaszoknál a limoncello készülhet 30 fokosra is, de van, aki a 40-45 fokosra esküszik. Spanyoloknál az Aguardiente pálinka olyan 30-35 fokos mindössze. A japán szaké (tévesen rizspálinka) pedig például csak 15-20 fokos mindössze. Úgyhogy inkább bornak mondható, mint pálinkának. De sorolhatnám még egészen sokáig, nem igazán készítenek 40-45 fok feletti szeszesitalokat a világon. 

Ennek ellenére a magyar ember határtalan gondolkodása sokakat már arra késztetett, hogy 60 fokos pálinkát is előállítsanak otthon vagy főzőben. A megállíthatatlanoknak már nem elég az 50 fok sem. :D Na, de térjünk is a lényegre, nézzük meg ezt a videót, amiben láthatod hogyan reagálnak a balinéz emberek a magyar pálinkára! Lapozz egyet!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Iskola

Oktatási intézmény, gyakran a fiatalság ádáz ellensége. Az alapvető műveltség... Tovább

Tűzbiztos széf

Manapság nem elég, ha széfünk feltörés, lopás ellen nyújt általános... Tovább

Tovább a lexikonra
Egészség Humor Magyar