Balinéz emberek magyar pálinkát isznak

Megkóstolták a balinéz emberek a magyar pálinkát. Nézd a reakciókat!

Szerző: vargazsanett - 2019.03.13.

Nézd meg a reakciójukat, ahogyan a balinéz emberek a magyar szilvapálinkát kóstolják. Az arcuk mindent elárul! :D Hát, igen, nem minden nép van hozzászokva az ilyenfajta erős pálinkához!

Balinéz emberek magyar pálinkát isznak

“Bőröndömet egy üveg pálinkával kiegészítve indultam el még Magyarországról azzal a tervvel, hogy megkóstoltatom a balinéz emberekkel a jó magyar páleszt. Inkább meggyújtották, majdnem kiköpték, erőlködve nyelték a finom, magyar szilvapálinkát. Sokkal lazább italokhoz vannak szokva, így amikor belekortyoltak, elképesztő fejeket vágtak. De a balinéz embereknek is van helyi pálinkájuk, Arrack-nak hívják. A fagyi visszanyalt, nekem is meg kellett kóstoljam a nemzeti különlegességüket, de jó magyarként meg sem kottyant.” – írta Jancsó Gergely, a magyar fotós, aki egy üveg magyar szilvapálinkát vitt el magával Balira, hogy megkóstoltassa azt a helyiekkel és videóra vegye reakciójukat.

 

Mondanom sem kell, hogy a felvétel nagyon viccesre sikeredett, 99%-ban alig bírták meginni, de legtöbbjüknek lenyelés után akadt némi kivetnivalója… :D Viszont volt olyan is, akinek meg se kottyant! Biztosan volt már hasonlóban gyakorlata… nem kicsi… :D 

 

Azt tudjuk, hogy az igazi magyar házipálinka 50-55 fok között mozog általában. A legtöbb népnek nincsen ilyen magas alkoholfokkal rendelkező nemzeti itala, például az Arrack is olyan 40 fok körüli ital. De menjünk tovább, olaszoknál a limoncello készülhet 30 fokosra is, de van, aki a 40-45 fokosra esküszik. Spanyoloknál az Aguardiente pálinka olyan 30-35 fokos mindössze. A japán szaké (tévesen rizspálinka) pedig például csak 15-20 fokos mindössze. Úgyhogy inkább bornak mondható, mint pálinkának. De sorolhatnám még egészen sokáig, nem igazán készítenek 40-45 fok feletti szeszesitalokat a világon. 

 

Ennek ellenére a magyar ember határtalan gondolkodása sokakat már arra késztetett, hogy 60 fokos pálinkát is előállítsanak otthon vagy főzőben. A megállíthatatlanoknak már nem elég az 50 fok sem. :D Na, de térjünk is a lényegre, nézzük meg ezt a videót, amiben láthatod hogyan reagálnak a balinéz emberek a magyar pálinkára! Lapozz egyet!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket