Két bankrablót hatástalanított a biztonsági őr

Hétköznapi hős: látványosan fegyverezte le az őr a bankrablót

Szerző: kvothe - 2017.04.11.

Egy pillanatig sem hezitált a hősies biztonsági őr, amikor fegyvert rántott rá egy bankrabló, aki pillanatokkal később már a földön volt!

Két bankrablót hatástalanított a biztonsági őr

A bankok a bűnözők közkedvelt célpontjai. Egyrészt mert egy életre elegendő mennyiségű zsákmányt rejtenek, másrészt pedig szinte már hagyománytiszteletből is – csak rá kell nézni a bankrablásokat feldolgozó filmek listájára.

 

Szerencsére ezek az intézmények általánosságban biztonságosnak számítanak, hiszen nap közben csak az igazán merész vagy kétségbeesett bűnözők kísérelnek meg egy ilyen akciót.

 

Ez a történet az utóbbi kategóriába tartozik

 

Egy meg nem nevezett brazil bankban a biztonsági kamera rögzítette, amint két gyanús alak megpróbálja kirabolni az intézményt. Miután az első férfi belépett az épületbe, azonnal pisztolyt rántott az egyetlen biztonsági őrre, aki a helyszínen tartózkodott.

 

 

Azzal azonban nem számolt, hogy az őr nem dísznek van ott. Az események felpörögtek és heves közelharc alakult ki a két férfi között. A többi alkalmazott eközben megpróbált elrejtőzni a boxokban, hiszen nagyon is valós volt a lövöldözés veszélye.

 

Nem is kellett sokáig várniuk – a biztonsági őr gyors mozdulatokkal fegyverezte le a támadót, közben pedig már tüzet is nyitott annak társára saját lőfegyverével. A mozdulatsort öröm nézni.

 

Mutatjuk a videót is!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket