Fraser is feltűnik majd az új Batgirl filmben

Készülőben van az új Batgirl film – Brendan Fraser is szerepet kapott

Szerző: Szaka Ádám - 2021.10.26.

A Batgirl már jó ideje tervben van a DC-nél, de eddig úgy tűnt, miszerint nem voltak meg a megfelelő körülmények ahhoz, hogy összehozzák a filmet. Most fordult a kocka. 

Firefly karakterét alakítja majd Fraser a Batgirl filmben

Végre a vászonra kerül Barbara Gordon története

A korábbi akadályokba ütköző Batgirl film időről időre mindig terítékre került, s jelen állas szerint minden jel arra utal, miszerint nem sokára, a rajongók nagy örömére, a szemük elé tárul a mozi. A film címszereplőjében Leslie Grace-t tisztelhetjük majd. A DC FanDome egy koncepciórajzot is közzétett a főhősnőről. 

Ki lesz a főellenség? 

Amint a Deadline-ból tudhatóvá vált, Brandan Fraser, aki A múmia filmek korábbi sztárja, szerepet fog kapni a moziban, méghozzá nem is elhanyagolhatót. A DC / Warner stúdióhoz csatlakozva, ő lesz maga Firefly, aki Gotham városának egyik igencsak veszedelmes, valamint gonosz egyénisége. A karakter 1952-ben látta meg először a napvilágot, akkor egy pirotechnikai eszközökkel ügyködő, profinak számító bűnözőként vonult be a képregénytörténelembe. Minél jobban haraptak rá az olvasók, annál inkább mászott felfelé a ranglétrán, a manapság kiadott tartalmakban már a denevérek nagyon komoly ellenségének számít. Korábban részét képezte az ikonikus, animációs Batman sorozatnak, de feltűnt például a Batman: Arkham Origins videójátékban egyaránt.

Mikorra várható a film? 

Az előzetes bejelentések alapján a Batgirl 2022-ben fog megjelenni, az HBO Max-en kerül leadásra. A forgatókönyvéért Christina Hodson felelős, a rendezése mögött Billah Fallah és Adil El Arbi állnak majd. 
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket