Tényleg igaz lenne, hogy mindenkinek van a világon egy hasonmása?

Bejárta az internetet a férfi története, aki hasonmása mellé kapott jegyet a repülőn

Szerző: doszi - 2015.11.01.

A harminckét esztendős Neil Duglas Angliából utazott az írországi Galwaybe, egy londoni repülőtérről. Amikor helyet foglalt a repjegye alapján mutatott helyre, nem hitt a szemének, hasonmása pont mellette kapott helyet a járaton.

A férfi nem hitte el, hogy ki mellé szólt a repülőjegye

Te mit szólnál hozzá, ha leülne melléd a hasonmásod, akihez semmilyen rokoni kapcsolat nem fűz? Neil Duglas esete a példa rá, hogy ez lehetséges. Az pedig, hogy pont mellette kapott jegyet, még különlegesebbé teszi a történetet. 

 

Neil története egyébként nem egyedi eset. Biztos mindenki hallott már arról, hogy a világon mindenkinek van egy hasonása. Három fiatal néhány évvel ezelőtt a fejébe vette, hogy végére jár a rejtélynek. Ami még érdekesebbé teszi a sztorit az az, hogy sikerült nekik. Létrehoztak egy honlapot, eminek a Twin Strangers (Ismeretlen Ikrek) nevet adták. A projekt keretein belül a három hölgy szerette volna megtalálni alteregóját, egy hónap leforgása alatt. 

 

A következő oldalon lévő videóban megnézheted, hogy a Twin Strangers projekt egyik alapítója találkozik hasonmásával.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket