Belehalt a milliárdos pasas a férfiasságnövelő műtétbe

Belehalt a milliárdos a férfiasságnövelő műtétbe!

Szerző: vargazsanett - 2019.03.11.

Na, ez milyen ciki... Mikor elmész egy műtétre és azt gondolod, hogy majd felkelsz nagyobb dákóval a végén, több örömet okozol majd a nőknek, de te közben belehalsz és soha többé nem ébredsz már fel.

Belehalt a milliárdos pasas a férfiasságnövelő műtétbe

A belga-izraeli milliárdos gyémántkereskedő Párizsban egy előkelő orvosi rendelőben szerette volna elvégeztetni a műtétet, amelyre régóta készült. Ahelyett, hogy büszkén távozhatott volna a tett színhelyéről, sajnos szívrohamban meghalt a műtőasztalon.

 

Ehud Arye Laniado, 65 éves volt, a helyi médiajelentések szerint a műtét során bekövetkezett szövődmények miatt halt meg. Közlések szerint csak egy pillanat műve volt a szívroham, ami a “testrész” növelő szer befecskendezése után azonnal bekövetkezett.

 

Idézve a belga médiából, Laniado az úgynevezett Napóleon komplexus áldozata lett. Ami kisebbségi komplexust jelent valamely testi fogyatékosság nem-elfogadása miatt.

 

A gyémántkereskedő „mindig a megjelenésére, a külsőségekre és a mások véleményére összpontosított” - nyilatkozta az elhunyt egy barátja a belga GVA újságnak.

 

Napjában többször ellenőrizte a bankszámláját, hogy jókedvre derítse magát - mondta szintén a barát. Viszont a nyers gyémántnak nemzetközileg is kiemelkedő szakértője volt.

 

Laniadot nemrégen adócsalás miatt 5 milliárd dollárra büntette a belga adóhatóság. Vállalata az Omega Diamonds szerdán adta ki a milliárdos haláláról szóló hivatalos nyilatkozatot.

 

A plasztikai sebész szakma rövid pén.szről általában 10 cm alatti méretnél beszél. Fontos tudni, hogy a dohányzás vérellátási zavarokat okoz, és átlagosan 1 cm-rel csökkenti az intim szerv méretét. A pén.sznagyobbítás általában saját zsírral vagy hialuronsavval történik.

 

Ha nem akart volna nagyobbat magának, akkor valószínűleg még mindig élne… Mindenki szűrje le magának ebből a tanulságot… Szerintem jobb elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk és keresni egy társat, aki szintén így szeret minket, ahogy vagyunk, minthogy mindenféle veszélyes plasztikai beavatkozásnak vessük alá magunkat, ami akár így is végződhez, mint Ehud Arye Laniado esetében.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket