Egy igazi újdonság a Hondától

Bemutatták az új Honda Civicet

Szerző: nelli9503 - 2019.04.12.

Bemutatták a legújabb Civicet! Az biztos, hogy ez a modell nem egy hétköznapi autó lesz! A cikkben egy videót is találsz az autóról! Mi a véleményed róla? 

Nézd meg te is a Honda legújabb dobását!

 

 

A Genfi autószalonon bemutatták az Új Honda Civicet. A közszemlére bocsájtott darab azonban még nem a végleges változat, de azt már ezen is látni, hogy nem egy hétköznapi autó lesz.

A frissen leleplezett tízedik generációs Civic prototípusa (Civic Hatchback Prototype), az előző szériához képest jóval markánsabb vonalakat kapott. Az ötajtós modell a klasszikus Honda-dizájnt idézi, a domborulatokat felváltották az élesebb formák.

 

 

A 2017-es piacra dobásig még elkönyvelhetünk majd pár változást, de azt már most biztosra vehetjük, hogy a jelenlegi kiadásnál nagyobb lesz az új Civic. Alacsonyabb (20 mm), szélesebb (30 mm) és majdnem 13 centiméterrel hosszabb lett, tehát a sportos megjelenéshez jelentős méretbeli változások is társultak, de a Honda szerint az autó kihasználhatóságán, praktikusságán is igyekeztek javítani.

 

 

A műszaki paraméterek nagy része még nem világos, de azt már lehet tudni, hogy 3 féle motorral szerelik majd fel az autót: egyliteres, illetve 1.5-ös benzines VTEC Turbo erőforrásokkal, valamint 1.6-os i-DTEC dízellel is elérhető lesz.

Bár a végleges szériamodellre egy darabig még várnunk kell, azt kijelenthetjük, hogy a genfi felvezetés nyerő ötletnek bizonyult, hiszen sokan felkapták a fejüket a prototípusra. Ez javarészt annak is köszönhető, hogy jelenlegi formájában sokkal inkább egy pályaautóra hajaz, mint egy hétköznapi járműre. Annyi viszont már bizonyos, hogy az Egyesült Királyságban készülő Civicből Európa többi része és az Egyesült Államok is ugyanazt a kiadást kapja.

 

A következő oldalon egy videót találsz az autóról! 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket